Ak Parti Trabzon'da hareketli günler!

AK Parti’de 1 Ekim’de başlayan başvuru süresinin 1 Kasım itibariyle sona erecek olmasından dolayı hafta sonuna kadar yoğun bir süreç yaşanıyor.Belediye Başkan aday adaylığının yanı ve belediye meclisi başvurularında da oldukça yoğunluk yaşanıyor.“AK PARTİ

Ak Parti Trabzon'da hareketli günler!

AK Parti’de 1 Ekim’de başlayan başvuru süresinin 1 Kasım itibariyle sona erecek olmasından dolayı hafta sonuna kadar yoğun bir süreç yaşanıyor.

Belediye Başkan aday adaylığının yanı ve belediye meclisi başvurularında da oldukça yoğunluk yaşanıyor.

“AK PARTİ’DE HAREKETLİ GÜNLER”
Trabzon’da 2014 yerel seçimleri için geri sayım devam ederken, iktidar partisinde adeta aday adayı enflasyonu yaşanıyor. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Av. Çağlayan Odabaşı, "Önümüzdeki yerel seçimler için 1 Ekim'de başlattığımız aday adaylığı başvuru süremiz 1 Kasım Cuma günü, saat 17.00'de sona erecek. Başvuru süresinin 1 Kasım itibariyle sona erecek olmasından dolayı hafta sonuna kadar yoğun bir süreç yaşanacak.

Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığının yanı sıra İlçe Belediye başkan aday adaylığı ve belediye meclisi başvurularında da oldukça yoğunluk yaşandı. Beklentilerin üzerinde müracaat olacak. Hizmet için çıktığımız yolda, hep birlikte hayalini bile kuramadığımız günlere geldik. Aday adaylığı başvuru sürecinde, Partimize gönül veren, bizlerle birlikte çalışan arkadaşlarımız, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yereldeki temsilcileri olmak ve milletimize hizmet etmek için başvurularını yapmış bulunmaktalar” dedi.

“ADAY ADAYLIK BAŞVURUSU YAPANLARIN SAYISINDAN MEMNUNUZ”
Halka hizmet yolunun büyük bir özveri gerektirdiğini ifade eden Seçim İşleri Başkanı Av. Çağlayan Odabaşı "Aday Adaylık başvurusu yapanların sayısından memnunuz. Hizmete talip olanların sayısı, Partimizin dinamizminin bir göstergesidir. Böylesi bir rekabetin, belediyecilik anlayışına ve hizmet kalitesine olumlu yansıması muhakkaktır. Bir kimsenin ülkesine ve milletine hizmet etmesi kadar güzel bir görev yoktur.

Aynı zamanda oldukça meşakkatli de olan bu hizmet sürecinin, büyük fedakarlıklar gerektirdiğini ve çok büyük bir sorumluluk olduğunu da unutmamamız gerekmektedir. Partimizin hangi kademesinde ve nerede olursak olalım aynı bilinçle hizmet yolunda daima ileriye yönelik projeleri hayata geçirmek ve bizden sonraki nesillere güzel bir ülke bırakmakla yükümlüyüz. Bu yolda görev almaya talip olan arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset