Ak Parti Trabzon anketinde öne çıkan iki isim

AK Parti Genel Merkezi Mart 2014'te yapılacak yerel seçimler öncesi yaptırdığı anketlerde çıkan sonuçlara göre adayları belirlemeye başladı.Öte yandan, il teşkilatlarından da bölge milletvekillerinin olası adaylar konusunda nabız yokladığı ve görüşleri al

Ak Parti Trabzon anketinde öne çıkan iki isim

AK Parti Genel Merkezi Mart 2014'te yapılacak yerel seçimler öncesi yaptırdığı anketlerde çıkan sonuçlara göre adayları belirlemeye başladı.

Öte yandan, il teşkilatlarından da bölge milletvekillerinin olası adaylar konusunda nabız yokladığı ve görüşleri aldığı ifade edildi. Yerel Yönetimler Başkanlığı'nca yapılan çalışmalar bir rapor halinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak partinin en üst karar organı MKYK ve MYK'da değerlendirilecek.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Teşkilatı'nın Trabzon'da yaptırdığı ankette sürpriz çıktı. Ortahisar Belediyesi için yaptırılan ankette seçmene "AK Parti'den kimi Ortahisar’a aday olarak görmek istersiniz" diye soruldu. Seçmenin büyük çoğunluğu "Ahmet Metin Genç" cevabını verdi. İl genelinde yapılan ankette ise defalarca "Aday değilim" diyen AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş'ın yüksek oy alması dikkat çekti. 21 ismi seçmene soran parti yetkilileri, Genç ve Altunbaş'ın diğer adaylara fark attığını tespit etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset