Ak Parti milletvekili aday adaylarına bir yenisi daha eklendi

AK Parti'den 7 Haziran Genel Seçimlerinde Trabzon Milletvekili aday adayı olan Av. Nevzat Çabuk, dosyasını AK Parti İl Başkanı Haydar Revi'ye teslim etti.  Ardından partililerle geniş katılımlı bir toplantı düzenleyen Çabuk, adaylığını açıkladı.  Siyasete

Ak Parti milletvekili aday adaylarına bir yenisi daha eklendi

AK Parti'den 7 Haziran Genel Seçimlerinde Trabzon Milletvekili aday adayı olan Av. Nevzat Çabuk, dosyasını AK Parti İl Başkanı Haydar Revi'ye teslim etti.  Ardından partililerle geniş katılımlı bir toplantı düzenleyen Çabuk, adaylığını açıkladı.  Siyasete AK Parti'nin kuruluşunda Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu üyesi olarak başladığını ifade eden Çabuk, "Gençlik kollarından ilçe başkanlığına, il yönetim kurulu üyeliği ve teşkilat başkanlığına kadar Ak Parti çatısı altından sürdürmekten onur duyduğum siyasi hayatımı aday adaylığı ilanım ile birlikte en tepe noktaya taşıyarak partime, doğup büyüdüğüm memleketime ve ülkeme katkı vermek inanç ve kararlılığı içindeyim. Arkadaşlarım ve dostlarımızla, partililerimle  uzun bir süredir yaptığımız istişare ve çalışmalar neticesinde Ak Parti’nin kendi içinden yetişen genç jenerasyonunu da temsil edebilecek bir aday olarak çıkmamın doğru ve gerekli bir karar olduğuna inandım. Almış olduğum bu kararda beni yürekten destekleyen aileme ve arkadaşlarıma, kararımın olgunlaşmasında ve çalışmalarımızın şekillenmesinde görüş ve tavsiyelerde bulunarak yol gösteren dostlarımıza,arkadaşlarımıza  şükranlarımı ifade ediyorum. Çıktığımız bu zorlu yolda Trabzon’umuzun gönülden desteğini arkamda hissedeceğimden hiç şüphem yok" dedi.

agmr1ctmnlltaiomkxuqf4yp23dcdp_x9iljk-et5b8i.jpg

2002 yılında iktidara gelen AK Parti'nin girdiği her seçimde istisnasız her seferinde oylarını arttırarak iktidar olduğunu ifade eden Çabuk, "Ülkemizin her bucağı, bir kalkınma hamlesi ile birlikte sistemli, düzenli ve adil bir paylaşım ile Anayasamızın da vurgu yaptığı üzere sosyal devlet ilkesini sonuna kadar savunmuş ve uygulamıştır. Burada şunu ifade etmem gerekirse,  şurası çok açıktır ki, 2002 tarihinden itibaren ülkemizin almış olduğu bu büyük kalkınma ivmesi, Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarında vuku bulmuştur.  Ülkemizin almış olduğu bu ivmede,  bu şerefli yolda, dava arkadaşlarımızla birlikte yapılacak her çalışmada bundan önce nasıl var idiysek bundan sonra da nasip olursa milletvekilliği sıfatıyla devam etmek istiyorum. Arkadaşlarımızın, dostlarımızın, partililerimizin çok yoğun bir teveccühü ile bu kutlu yolda huzurlarınızda olmaktan ve aday adaylığımı deklare etmekten çok büyük bir onur duymaktayım. Bu kapsamda, sözlerime son verirken, Adalet ve Kalkınma Partisinden milletvekilliği aday adaylığımı açıklıyor ve bu dava uğruna sabır, sebat ve tüm gayretimizle çalışacağıma huzurlarınızda kamuoyuyla paylaşmak istiyor" dedi.

auyi4zfu65yn-cvu_n07nbkpenpwbchedkxchxdcm9cx.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler