Ak Parti ile çok şey değişti

 Toplantıya, AK Parti Milletvekili Faruk Nafiz Özak, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile çok sayıda partili katıldı. Toplantının açılışında konuşan AK Parti Merkez

Ak Parti ile çok şey değişti

 

Toplantıya, AK Parti Milletvekili Faruk Nafiz Özak, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile çok sayıda partili katıldı.
 
Toplantının açılışında konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş çözüm sürecine değinerek “Ülkemizin içinde bulunduğu çözüm sürecinde hükümetimiz bu kardeşlik projesini gerçekleştirebilmek için adeta kellesini taşın altına koymuş ve bu ülkede yaşayan her kesiminde elini taşın altına koymasını talep etmiştir. Çünkü terör sadece AK Partinin değil tüm ülkenin sorunudur. Çözüm süreci Türkiye için çok önemli bir fırsattır. Bu fırsat akamete uğratılırsa Türkiye dizlerinin üzerine çökertilir ve bir daha ayağa kalkmaz hale gelir. Hepimiz bu fırsatın gerçekleştirilmesi için var gücümüzle bu sürece omuz vermeli fert fert, sokak sokak bu hakikatleri halkımıza anlatmalıyız” dedi.
 
AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak ise AK Parti iktidarı ile son 11 yılda ülkede bir çok şeyin değiştiğini belirterek “Hükümetimizin iktidara geldiği 2002 yılından beri Türkiye’de pek çok şey değişmiştir. Ak Parti hükümetleri ile birlikte sağlıkta, ulaşımda, ekonomide ve sosyal alanda ülkemiz adeta çağ atlamış, güçlü bir Türkiye haline gelmiştir” diye konuştu.
 
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da muhalefetin eleştirilerine cevap vererek “Her zaman söylüyoruz Trabzon için yapılan bir şey var ise şehrimiz için halkımız için sevinmeleri lazım. Trabzon halkı en iyi terazidir. Hani 61 proje nerede diyen muhalefete projeler için hazırladığımız kitapçığı vermek lazım. Muhalefet bunları merkezi hükümetin bütçesi ile yaptınız diyor. Bizim için ayrı gayrı yoktur. Eğer çalışırsanız projelerin takibini yaparsanız, imarını yaparsanız, bu projeler şehrimize kazandırılır. Trabzon’a dev projelerin kazandırılması için belediye olarak her zaman takipçisi olduk, imar düzenlemelerini yaptık, kamulaştırmalarını yaptık. Bakanlıklarımızla paydaş olarak Kanuni Bulvarı, Akyazı projesi, Çömlekçi kentsel dönüşümü, Erdoğdu yolu, Tabakhane kentsel dönüşümü, Ortahisar kentsel dönüşümü, Ayasofya kentsel dönüşümü ve Narlıbahçe kentsel dönüşümü gibi toplam da 2,5 katrilyonu aşan büyük projeleri şehrimize kazandırdık” şeklinde konuştu.
 
Trabzon’da halkın yapılan çalışmalardan memnun olduğunu belirten Gümrükçüoğlu “Son üç aydır Trabzon’un sokaklarını, mahallerini gezerek esnafımızı ve vatandaşımızı ziyaret ediyorum. Vatandaşlarımıza nasılsınız, şehrimizi nasıl görüyorsunuz, bir eksiklik var mı, bize iletmek istediğiniz bir sıkıntınız var mıdır diye soruyorum. Şunu samimiyetle ve iftiharla söylüyorum ki yapılan çalışmalara yüzde 1 bile aleyhte bir olumsuz düşünce bize aksettirilmiyor. Vatandaşlarımız yapılan hizmetlerden fazlası ile memnun” ifadelerini kullandı.
 
Toplantıda son olarak kürsüye gelen İl Başkanı Adnan Günnar, muhalefete hodri meydan diyerek ”Buradan CHP İl Başkanı Sayın Karan’a sesleniyorum Trabzon'da Mahalle başkanlarımızla birlikte kendilerini çay içmeye davet ediyorum. Her mahallede belediyemiz ne yaptı, nasıl çalıştı, hangi projeleri nasıl bir gayretle ve hızlılıkla hükümetimizin üstün desteği ile birlikte nasıl gerçekleştirdiğini kendilerine göstermeye hazırız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset