"Ak Parti bunu halktan gizliyor"

TBMM Genel Kurulu bugün eski bakanlar Egemen Bağış, Zafer Çağlayan, Erdoğan Bayraktar ve Muammer Güler rüşvet, irtikap, görevi kötüye kullanma suçlarına ilişkin fezlekeler uyarınca soruşturma komisyonu açılıp açılmaması için toplandı. Konuya ilişkin konuş

"Ak Parti bunu halktan gizliyor"
TBMM Genel Kurulu bugün eski bakanlar Egemen Bağış, Zafer Çağlayan, Erdoğan Bayraktar ve Muammer Güler rüşvet, irtikap, görevi kötüye kullanma suçlarına ilişkin fezlekeler uyarınca soruşturma komisyonu açılıp açılmaması için toplandı.
 
Konuya ilişkin konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluğu ile karşı karşıyayız. Parlamento'da dört bakan ile ilgili fezlekeler görüşülüyor. Ama maalesef, Adalet ve Kalkınma Partisi, bunu halktan gizliyor. Halkın bu gerçekleri görmesini engelliyor. Bu demokrasi adına utanç vericidir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset