Ak kadınlar seçime hazır

Ortahisar ve İlçe kadın kollarlı başkanlarıyla bir araya gelen AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş “2015 Genel seçimlerine start verdik.Kadınlarımız ve gençlerimiz yine seçimlere damgasını vuracak” dedi.ALTI-SIFIRA ODAKLANDIKAK Partisi çatı

Ak kadınlar seçime hazır

Ortahisar ve İlçe kadın kollarlı başkanlarıyla bir araya gelen AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş “2015 Genel seçimlerine start verdik.Kadınlarımız ve gençlerimiz yine seçimlere damgasını vuracak” dedi.

kadin-ak-parti.jpgALTI-SIFIRA ODAKLANDIK

AK Partisi çatısı altında siyaset yapmaktan dolayı büyük mutluluk ve onur duyduklarını belirten AK Parti Trabzon kadın Kolları Başkanı aynı zamanda Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Havva Gümüş “Trabzon’da 6-0 yapmak için kolları sıvadık.Kadın ve gençlerimiz her zaman olduğu büyük bir özveri ve samimiyetle çalışmalarına devam edecek” dedi.

BAŞARININ SIRRI BİRLİK VE BERABERLİK

İlçe Kongrelerinden birlik ve beraberlik içinde çıktıklarını İl Kongresinden aynı bütünleşmenin sağlanacağını belirten Havva Gümüş “İl Başkanımız Adnan Günnar ve Gençlik Kolları başkanımız Mehmet Karoğlu ile Kadın Kollarımız düzenli uyum içinde çalıştı.AK Parti’nin Trabzon’daki başarısında  bu uyumun önemli katkısı var” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler