Adnan Günnar'dan mesaj var

Haber61 - haber Servisi - AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, şu ifadelere yere verdi: " Gelişmiş ülke olmanın birinci kriteri engellilere verilen önemden geçiyor. Ülkemizde AK Pa

Adnan Günnar'dan mesaj var
Haber61 - haber Servisi - AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, şu ifadelere yere verdi: " Gelişmiş ülke olmanın birinci kriteri engellilere verilen önemden geçiyor. Ülkemizde AK Parti iktidarlarımızla, engellilerin korunmasına yönelik çağdaş ve sosyal devlet anlayışımızın gereği olarak, birçok yasal düzenlemeler getirerek, engellilerimizin önündeki engelleri kaldırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Gelenekleri güçlü ve insan odaklı bir kültüre sahip olmamız nedeniyle engelliler ile ilgili, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek, engellilerle ilgilenmek ve onlara yardım etmek zorundayız. Yapılan yasal düzenlemelerle eğitim hizmetlerinden-evde bakım hizmetlerine, istihdamdan-çevre iyileştirmelerine kadar gerçekleştirilen uygulamalarla, pek çok konuda engelli kardeşlerimize hakları verilmiştir. Hiçbir ayrım yapmadan bugünden sonrada engelli kardeşlerimizin dilek ve temennilerine öncelik vermeye, her türlü talebini ve ihtiyacını karşılamaya devam edeceğiz. ”
 
Engellilere sahip çıkmanın insanlık görevi olduğunun altını çizen Günnar, "Engelli kardeşlerimize sahip çıkmayı bir insanlık görevi olarak görüyor ve onların her türlü dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset