Adnan Günnar Trabzon'dan rekor bekliyor

HABER61.NET-HABERSERVİSİ- AK Parti Trabzon il Başkanı Adnan Günnar, Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları açıklanmadan önce haber61.net haber servisine özel açıklamalarda bulundu."Sonuçları bekliyoruz. İlk gelen seçimlere göre başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan

Adnan Günnar Trabzon'dan rekor bekliyor

HABER61.NET-HABERSERVİSİ- AK Parti Trabzon il Başkanı Adnan Günnar, Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları açıklanmadan önce haber61.net haber servisine özel açıklamalarda bulundu.

"Sonuçları bekliyoruz. İlk gelen seçimlere göre başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanacağı anlaşılıyor ancak sonuçlar daha sonradan netleşerek şuanda yorum yapmak için henüz erken. trabzon için şunu söyleyebilirim saha çalışmalarındaki gözlemlemelerim sandığa yandıyor.Oldukça yüksek bir oy oranı ile karşı karşıyayız. Allahın izni ile Trabzon rekor bir oy oranı ile Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyecek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset