Aday adayları basınla buluşacak

Geçtiğimiz gün yoğun bir katılım ve karnaval havasında temayül yoklamasını gerçekleştiren AK Parti Trabzon’da, Milletvekili aday adayları basınla buluşacak.AK Parti Trabzon Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Arzu Yalçınalp, Milletvekili aday

Aday adayları basınla buluşacak

Geçtiğimiz gün yoğun bir katılım ve karnaval havasında temayül yoklamasını gerçekleştiren AK Parti Trabzon’da, Milletvekili aday adayları basınla buluşacak.
AK Parti Trabzon Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Arzu Yalçınalp, Milletvekili aday adayları ve basın mensuplarının 6 Mart Cuma günü bir araya geleceği basın toplantısıyla alakalı açıklamalar yaptı.

Türkiye’nin 81 ilinde olduğu gibi Trabzon’da da temayül yoklaması yapıldığını ifade eden Yalçınalp, “Şehrimizdeki temayül yoklamasını teşkilat mensuplarımızın yüzde 87 oranında bir katılımıyla gerçekleştirdik, bin 915 teşkilat mensubumuzun bin 718’i oyunu kullandı. Teşkilat mensuplarımızın sandığa sahip çıktığı, dinamik geçen bir süreç yaşandı” dedi.

ÇALIŞMALARI KOMİSYON YÜRÜTECEK

Temayül yoklamasını çok iyi bir şekilde il başkanımız kontrolünde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte organize ettiklerini belirten Yalçınalp, “Yoklamamızı ilçe teşkilatlarımızın yoğun bir katılımıyla gerçekleştirdik ve partimizdeki dinamizmi sandığa yansıttık. Bundan sonraki süreç temayül yoklamasına ek olarak anket çalışmaları, halkımızın ve STK’ların görüşleri doğrultusunda aday belirleme çalışması olacaktır. Genel merkezimizde oluşturulan 12 ayrı komisyon bu çalışmaları yürütecektir.” şeklinde konuştu.

Milletvekili aday adayı sayısının çalışmalar sonrası 12’ye düşürülerek üst komisyona iletileceğini belirten Yalçınalp, “6 Mart’tan itibaren Genel Merkezimizde mülakat görüşmeleri başlayacak olup 23 Mart-7 Nisan tarihleri arasında genel başkanımız başkanlığında nihai listeler oluşturulacaktır" dedi.

Trabzon’daki milletvekili aday adaylarının basınla buluşacağı organizasyon hakkında da bilgi veren Yalçınalp, “6 Mart Cuma günü saat 10:00’da Zorlu Grand Otel’de basın mensuplarımız ve aday adaylarımız bir araya gelecektir. Sürece ilişkin bilgilendirmelerin yapılacağı bu buluşmada soru-cevap kısmı ve bilgi paylaşımı olacaktır.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset