AB'ye efelenerek sorun çözülmez

Türkiye'nin dış politikasının iyi yönetilemediğini öne süren Kılıçdaroğlu, "devlet adamına yakışan, ülkesinin çıkarlarını savunmaktır. Devlet adamları, ben asarım, ben keserim, istediğimi yaparım diye yola çıkmazlar" dedi.  Türkiye'nin yönünü batıya çevir

AB'ye efelenerek sorun çözülmez
Türkiye'nin dış politikasının iyi yönetilemediğini öne süren Kılıçdaroğlu, "devlet adamına yakışan, ülkesinin çıkarlarını savunmaktır. Devlet adamları, ben asarım, ben keserim, istediğimi yaparım diye yola çıkmazlar" dedi. 
 
Türkiye'nin yönünü batıya çevirmiş bir ülke olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, "ülkeyi bu rayın üzerinden alıp başka bir rayın üzerine oturtmak, herkesle kavgalı olmak doğru değil" diye konuştu. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu için de, "Türkiye'nin gelmiş geçmiş en çapsız Dışişleri Bakanı" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler