Abanoz: Esnafın sorunlarını çözeceğiz

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Trabzon Ortahisar Belediye Başkan adayı Osman Abanoz, beraberinde MHP Ortahisar ilçe teşkilatı yönetimi ile birlikte, Trabzon Merkezinde bulunan esnafları ziyaret etmeye başladı.Ziyaretlerine Çömlekçi esnafı ile ba

Abanoz: Esnafın sorunlarını çözeceğiz

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Trabzon Ortahisar Belediye Başkan adayı Osman Abanoz, beraberinde MHP Ortahisar ilçe teşkilatı yönetimi ile birlikte, Trabzon Merkezinde bulunan esnafları ziyaret etmeye başladı.

Ziyaretlerine Çömlekçi esnafı ile başlayan Abanoz, ardından Trabzon şehirlerarası Terminalinde bulunan Otobüs İşletmeleri ve Esnafları ziyaret etti. Esnafla samimi diyaloglar kuran ve sorunlarını dinleyen Osman Abanoz’a esnaf büyük ilgi gösterdi.

Esnaf ziyaretlerine başladıklarını söyleyen Osman Abanoz, "Esnafın sıcak ilgisiyle karşılaştık. Bu ilgi ve alakanın sandığa da yansıyacağını düşünüyorum. İnşallah Allah nasip eder göreve gelirsek esnafla ilişkilerimiz daha da sıcak olacak. Her zaman diyalog içinde el ele vererek birlikte Ortahisar’ın sorunlarına çözüm bulacağız. Esnafın dert küpü haline geldiğini ve birçok sorunla karşı karşıya kaldığını belirten Abanoz, Sorunları konuşarak birlikte çözmemiz lazım. Belediyenin görevi esnafın önündeki engelleri kaldırarak, daha rahat iş yapacak ortamları hazırlamaktır. Trabzon’da esnaf eğer mutlu ise Belediye ayakta kalabilir. İnşallah göreve geldiğimizde esnafımızla kol kola vererek Ortahisar’ı yaşanılabilir bir kent haline getireceğiz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler