9 TL destek çağrısı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Burdur programı kapsamında Burdur Belediye Konferans ve Sergi Salonu’nda Burdurlulara seslendi.Programa, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP Burdur İl Başkanı Süleyman Erman da katıldı. CHP’li siyasilerin programa

9 TL destek çağrısı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Burdur programı kapsamında Burdur Belediye Konferans ve Sergi Salonu’nda Burdurlulara seslendi.

Programa, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP Burdur İl Başkanı Süleyman Erman da katıldı. CHP’li siyasilerin programa katıldıklarından duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Lideri Bahçeli, “Bugün başkanlık divanımız ve merkez yönetim kurulu üyelerimiz ile beraber Burdur ilinde bulunuyoruz. Akşamın bu dar vaktinde sizlerle bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Şu an aramızda Burdur belediye Başkanımızın bulunmuş olması, siyasi partilerimizin özellik Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanımızın olması da ayrıca bizleri memnun etmiştir. Ayrıca teşekkürlerimiz sunmak istiyorum” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması halinde ülkede iç savaş çıkma ihtimalini söyleyen MHP Lideri Bahçeli, “Cumhurbaşkanlığı seçimi karşısında, Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı olmak için elden gelen ne varsa yapmaktadır. Milletvekillerini baskı yapmakta, Anayasa’da ikinci defa seçilme şansı olacak olan Abdullah Gül Bey’in Cumhurbaşkanlığı’na tekrar aday olmasını engelleyip, ben sana bir kardeşlik yaptım, şimdi kardeşlik yapma sırası sende diyerek manevi baskı altına almaktadır. MHP, 2000 yılı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ne söylemişse hala aynısını savunmaktadır. İnceleyenler bir kelime farkını ortaya koyarsa MHP özür dilemeye hazırdır. Böyle bir durum karşısında bir görüşümüzde net ifade edilmiştir. Meclis Grup Toplantısı’nda Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı olmaması gerekliliği, sonu olamaz, olmamalıdır, kesin hüküm kazanmış, değerlendirmelerde bulunarak Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığını milletimiz tarafından kabul edilmemesi kesin söylenmiştir. Kamplaştırma, kutuplaştırma, çatışma eğilimi yaratma, ortaya koyma konularında ve etnik temelli bölünme ile mezhepsel ayrışmayı öne çıkaran, Türkiye’nin huzurunu kendi istikbali için, Ortadoğu karmakarışık, BOP Eş başkanlığı yapan bir şahıstan Cumhurbaşkanı olamaz olmamalıdır. AKP’ye oy veren kardeşlerime de sesleniyorum. Recep Tayyip Erdoğan’dan cumhurbaşkanı olmaz, olamaz, sizde buna alet olmayın” dedi.

9 TL DESTEK ÇAĞRISI

Bahçeli, konuşmasının sonunda Ülkücülere seslenerek, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçim çalışmasına 9 TL bağışta bulunmalarını istedi. MHP Lideri Bahçeli, “Şimdi Milliyetçi Hareket Partisi 4 Ağustos’tan itibaren ,seçimlerin daha sağlıklı olması açısından 4 Ağustos, saat 21.00’de, her saat başı 9 TL olmak üzere en maksimumum 18 TL’ye kadar, 9 saat içinde ülküdaşlarından 9 TL istemektedir, Ekmeleddin İhsanoğlu Bey’in hesabına. Yani bu ülkücünün helal parasıdır. Cep harçlığıdır, bu ülkücünün Türkiye’yi satmam, sattırmam demenin ilacıdır. Benim 9 liram, havuzu dolduran hırsızların alayına bedeldir demektir" şeklinde konuştu. Bahçeli konuşmasından sonra Burdur’dan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler