61 bisikletle yollara düştüler!

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanlığı Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde AK Parti Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için Beşirli Sahil Yürüyüş Yolu’nda bisiklet turu düzenledi.61 genç, Recep Tayyip Erdoğan baskılı tşört ve

61 bisikletle yollara düştüler!

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanlığı Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde AK Parti Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için Beşirli Sahil Yürüyüş Yolu’nda bisiklet turu düzenledi.

61 genç, Recep Tayyip Erdoğan baskılı tşört ve şapkaları, Erdoğan armalarıyla süslenmiş bisikletleriyle sahilde renkli görüntüler oluşturdu. İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu, yaptıkları etkinlikle ilgili olarak “Bizler Trabzon Gençlik Kolları Teşkilatları olarak her daim, her platformda ve her koşulda onun izinde ve gösterdiği çizgide koşmaya devam edeceğiz. Bugün 61 bisikletli olarak yola çıktık. 61 kişi bizim teşkilatlarımızın sembolü. Bizler 100’lerce, 1000’lerce kişiyle Recep Tayyip Erdoğan’ın neferleriyiz” şeklinde konuştu.

adnan-gunnar.jpgBisikletlerle Beşirli Sahili’ni turlayan partililer vatandaşlara Başbakan Erdoğan’ın gençler için kaleme aldığı mektubu ve Erdoğan baskılı kalemleri dağıttı.

Bisiklet turuna AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş ve çok sayıda partili de bisikletleriyle destek verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset