40 yıllık CHP'li, Ak Parti'ye geçti!

CHP'den bir isim daha AK Parti'ye geçti. Kendi değimiyle 40 yıllık CHP'li eski Erzin Belediye Başkanı Mehmet Güven partisinden istifa etti. Kendisini desteleyenlerle birlikte AK Parti'ye geçen Güven, belediye seçimleri için aday adaylığı başvurusu yaptı.A

40 yıllık CHP'li, Ak Parti'ye geçti!

CHP'den bir isim daha AK Parti'ye geçti. Kendi değimiyle 40 yıllık CHP'li eski Erzin Belediye Başkanı Mehmet Güven partisinden istifa etti. Kendisini desteleyenlerle birlikte AK Parti'ye geçen Güven, belediye seçimleri için aday adaylığı başvurusu yaptı.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin'le Ankara'da makamında görüşerek, projelerini anlatan Güven, bugün akşam saatlerinde AK Parti Erzin ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Kalabalık bir vatandaş topluluğu ile parti binasına gelen Mehmet Güven, İlçe Başkanı Abdullah Yakar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. 40 yıldır aktif siyasetin içerisinde olduğunu hatırlatan Güven, "Allah ömür verdiği müddetçe, bundan sonraki siyasi hayatımı AK Parti teşkilatı içerisinde devam edeceğim. Genel merkez beni aday yapar veya yapmaz. Memleketimiz için hayırlısı olsun. Ben aday olmasam da aday olacak arkadaşımızın maddi manevi arkasındayım. Aday adayı olduğumu buradan açıklıyorum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin." dedi.

Ülkemizin barışa ve sükûnete ihtiyacı olduğunu söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Yakar da şartları tutan her vatandaşın partilerinden aday adayı olabileceğini söyledi.

Yakar yılarca CHP'de siyaset ve belediye başkanlığı yapmış birisinin kendi partilerinden aday adaylığı için başvurmasını ve onu destekleyenlerin partilerine gelmesini kendi açılarından olumlu karşıladıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset