2015 yılına milli görüş damga vuracak

Saadet Partisi (SP)Trabzon Ortahisar ilçe başkanlığı Aralık ayı divan toplantısını Saadet Partisi il binası konferans salonunda gerçekleştirdiYoğun ilginin olduğu toplantıya SP il başkanı Av.Selçuk Özderya, ve SP Ortahisar ilçe başkanı Cevat Ustaalioğlu,

2015 yılına milli görüş damga vuracak

Saadet Partisi (SP)Trabzon Ortahisar ilçe başkanlığı Aralık ayı divan toplantısını Saadet Partisi il binası konferans salonunda gerçekleştirdi

Yoğun ilginin olduğu toplantıya SP il başkanı Av.Selçuk Özderya, ve SP Ortahisar ilçe başkanı Cevat Ustaalioğlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle yönetim kurulu üyeleri katıldı.Çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan Ortahisar ilçe başkanı  Cevat Ustaalioğlu şunları söyledi:

TRABZON’DA SEÇİME DAMGAMIZI VURACAĞIZ

“Yapılan çalışmalar fevkalade bir inancın ve üstün bir gayretin göstergesidir. Öncelikle bu çalışmalarda emeği geçen teşkilatımızın bütün kademelerinde ibadet aşkıyla görev yapan siz değerli kardeşlerime teşekkürü bir borç bilirim. Eylül 2014 de yaptığımız ilçe kongremizin ardından hızlı ve etkili bir şekilde teşkilat eksiklerimizi tamamladık ve artık mahallelerdeki programlarımızı yoğun bir şekilde yapmaktayız. Önümüzde yapılacak olan genel seçimlere kadar, artan bir ivme ile teşkilatımızın eksikleri tamamlanmış ve çalışmalarını zirve yapmış bir durumda olacağımızı beyan etmek isterim. Saadet Partisi Trabzon Ortahisar’da seçimlerin en güçlü partisi olacaktır.2015 yılı seçimlerine Saadet Partisi kadroları Milli Görüş anlayışı damgasını vuracaktır.”

sp-1.jpg

ÖZDERYA’DAN PAPA ZİYARETİNE TEPKİ

Daha sonra siyasi değerlendirme için söz alan il başkanı  Av.Selçuk  Özderya, Papanın yakın zamanda yaptığı Türkiye ziyaretiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özderya: “Papanın Türkiye ziyaretini analiz etmemiz ve bazı önemli noktaları açıklamamız önem arz etmektedir. Papa Türkiye’ye davet edilirken “Kutsiyet penah”  yani, kelime anlamı kendisine sığınılan demek olan bir ön unvanla Sayın Cumhurbaşkanı tarafından davet edildi. Kim kime ne maksatla sığınmıştır diye sormak icap etmez mi?Oysa papa Türkiye’ye gelmeden önce yaptığı konuşmada “ ben Ankara’ya ya da Türkiye’ye gidiyorum demedi. Ben Kostantinapole gidiyorum dedi. Amacımda Ortodoks ve Katolik mezheplerini birleştirerek haçlı ordusunu güçlendirip arzı mevut vaadini gerçekleştirmektir.” İfadesini kullandı. Türkiye’nin içinde bulunduğu bu kaotik ortamda sınırlarındaki savaşın artık ülkenin her bölgesinde hissedildiği bir anda, egemenliğin bazı bölgelerde tartışılır hale geldiği bir durumda, bu ziyaret ve ziyaret edilenle, ziyaret edenin bu ifadeleri oldukça düşündürücü ve endişe verici değil midir?" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset