2 bakan başkan olacak. Kabinede revizyon

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine revizyonuna ilişkin sorulara "Her an her şey olabilir" sözleri, AK Parti kulislerini hareketlendirdi.KRİTİK TARİH 1 KASIMAK Partili bir kurmay, "Sayın Başbakan 1 Kasım tarihinden önce revizyona giderek aday olacak b

2 bakan başkan olacak. Kabinede revizyon

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine revizyonuna ilişkin sorulara "Her an her şey olabilir" sözleri, AK Parti kulislerini hareketlendirdi.

KRİTİK TARİH 1 KASIM

AK Partili bir kurmay, "Sayın Başbakan 1 Kasım tarihinden önce revizyona giderek aday olacak bakanlarla ilgili tartışmalara nokta koymak isteyebilir. Kurban Bayramı'nın hemen ardından bu revizyonun gerçekleşmesi kuvvetle muhtemel" değerlendirmesini yaptı.

YILDIRIM VE ŞAHİN SÜRPRİZİ

Parti kulislerinde yapılacak revizyonun ocak ayındaki 4 bakanlı mini revizyondan daha kapsamlı olacağı beklentisi hakim. AK Partililere göre, Erdoğan bu revizyonu yerel seçimlerde aday gösterilecek bakanlarla sınırlı tutmayıp, 2015'teki seçimlerde yeniden aday olması mümkün olmayan ancak performansını beğendiği milletvekillerinin parlamentoya "Bakan" olarak veda etmeleri için daha kapsamlı bir görev değişimi yapılacak. AK Parti kulislerinde, belediye adaylığına kaydırılacak bakanlar arasında Binali Yıldırım ve Fatma Şahin'in isimleri ön planda telaffuz ediliyor.

PROGRAMA BERABER KATILDILAR

Belediye başkan adaylığına kaydırılacakları konuşulan iki bakan Binali Yıldırım ve Fatma Şahin, önceki gün ''Ulaşımda, İletişimde Hayatın İçinde Ben de Varım'' adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen programa beraber katıldı. Bakanlar programda işitme engellilerin hazırladığı klibi izlerken gözyaşlarını tutamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler