10 yıl sonra sigaraya başladı

Hakkında yolsuzluk ve rüşvet iddiası bulunan ve TBMM’de kurulan soruşturma komisyonu tarafından araştırılacak dört eski bakandan biri olan Muammer Güler’in, bu süreçte stresten 10 kilo zayıfladığı, 10 yıl önce bıraktığı sigaraya yeniden başladığı öğrenild

10 yıl sonra sigaraya başladı
Hakkında yolsuzluk ve rüşvet iddiası bulunan ve TBMM’de kurulan soruşturma komisyonu tarafından araştırılacak dört eski bakandan biri olan Muammer Güler’in, bu süreçte stresten 10 kilo zayıfladığı, 10 yıl önce bıraktığı sigaraya yeniden başladığı öğrenildi.
 
10 YIL SONRA SİGARAYA BAŞLADI
 
Bir süre önce stent takılan Güler, buna rağmen 10 yıl aradan sonra sigaraya başladı. Güler’in TBMM bahçesinde sigara içerken görenler de şaşkınlıklarını dile getirdiler.
 
MECLİS KÜRSÜSÜNDEN İSYAN ETMİŞTİ
 
Hürriyet'te yer alan habere göre; Güler, TBMM’deki sohbetinde, soruşturma görüşmeleri sırasında iddialara yeterince yanıt vermediği ve geçiştirdiği eleştirilerini şöyle yanıtladı: "Vakit darlığı nedeniyle belgelerin çoğunu açıklayamadım. Aslında geceki yaptığım konuşmayı ilk bölümde yapmalıydım. Orada izah etmeye çalıştım, ama yeterince yer bulamadı basında. Ben evdeki paralarla ilgili belgeleri de getirdim. Ev satışına ilişkin protokoller elimde. Her iddiaya verecek belgeli yanıtımız var. Ama niye öyle algıladılar bilmiyorum?
 
"OĞLUMLA İLGİLİ İDDİANAME HAZIRLANMADI"
 
Komisyonda da bütün bunları belgeleriyle ortaya koyacağım. Henüz oğlumla ilgili iddianame hazırlanmadı. Hazırlandığında göreceksiniz tek kuruş rüşvet bulamayacaklar. Biz, o zaman, oğlum tutuklandığında, evinden çıkan paralarla ilgili belgelere senet ve ev alma protokollerini savcıya gönderdik. Zaten bunlar ellerinde."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler