1. mi 16. mı belli degil

Haber61 – Haber Servisi - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il Başkanlığı'nın bünyesinde yapılan önseçimde 16 ncı sırada kalan milletvekili aday adayı ilker bakioğlu birinci sıra milletvekili adayı gibi çalışıyor. Akçaabat ilçe başkanı Mustafa Nadir ve yöneti

1. mi 16. mı belli degil

Haber61 – Haber Servisi - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il Başkanlığı'nın bünyesinde yapılan önseçimde 16 ncı sırada kalan milletvekili aday adayı ilker bakioğlu birinci sıra milletvekili adayı gibi çalışıyor. Akçaabat ilçe başkanı Mustafa Nadir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Akçaabat’ın mahallelerini ziyaret eden Bakioğlu sırasıyla Şinik Alsancak Doğanköy Işıklar Akpınar ile Dörtyol mahallelerinde yurttaşlar ile buluştu.

Halk tarafından büyük destek ve ilgi görmeye devam ediyor parti içerisindeki saygınlığını da artıran Bakioğlu çalışmalarla ilgili şunları söyledi “Cumhuriyet halk partisi halkın partisidir bizlerin partisidir Cumhuriyet Halk Partisi'nde birinci ile 16 ncı arasında hiçbir fark yoktur. Ben seçim konuşmamda birinci de olsam 6 inci de olsam 16 ncı olsam durmadan yılmadan çalışmaya devam edecek olduğumuz sözünü verdim siyaset sözleri unutma yeri değil sözlerin tutulduğu yerdir ben farklı bir şey yapmıyorum sözümü tutuyorum yapmam gereken şey yapıyorum.”dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset