Zehir tacirlerine dev operasyon! Milyonlarca hap ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, düzenlenen uyuşturucu operasyonunda milyonlarca hapın ele geçirildiğini açıkladı.
Zehir tacirlerine dev operasyon! Milyonlarca hap ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin’de düzenlenen geniş çaplı uyuşturucu operasyonunda 3 milyon 542 bin uyuşturucu hapın ele geçirildiğini, 8 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube ekiplerinin Akdeniz ve Tarsus ilçelerinde gerçekleştirdiği operasyonların, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda yürütüldüğünü belirtti.

Operasyonlara MİT mensuplarının da destek verdiğini aktaran Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:
“Mersin Valimizi, Cumhuriyet Başsavcılığımızı, MİT mensuplarımızı, EGM Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığımızı, Mersin İl Emniyet Müdürümüzü ve fedakâr polislerimizi tebrik ediyorum. Gençler, uyuşturucuya karşı yürüttüğümüz bu mücadele sizleri koruma mücadelesidir.

 Geleceğinizi çalan bu zehirden uzak durun. Biz sizin yanınızdayız. Zehir tacirlerine işledikleri suçların bedelini en ağır şekilde ödetiyoruz, ödetmeye de devam edeceğiz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir