Elazığ Sivrice’de 3,9 büyüklüğünde deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), sabah saatlerinde Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntının derinliği 11,08 kilometre olarak açıklandı.
Elazığ Sivrice’de 3,9 büyüklüğünde deprem

AFAD tarafından yayımlanan son verilere göre, Elazığ’ın Sivrice ilçesinde saat 04.18’de 3,9 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Açıklamada, depremin yerin 11,08 kilometre derinliğinde gerçekleştiği belirtildi.

AFAD verileri paylaşıldı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın internet sitesinde yer alan bilgilere göre sarsıntının büyüklüğü 3,9 olarak ölçüldü.

Depreme ilişkin ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk bildirilmediği öğrenildi. Gelişmeler ilgili kurumlar tarafından takip ediliyor.

Sabah saatlerinde Elazığ’da korkutan deprem! İşte büyüklüğü

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.