Mardin'den Giresun'a destek

Mardin'den gelen heyet Giresun'da sel faciası sonrası hayatlarını kaybeden ailelere taziye ziyaretinde bulundular.

Mardin'den Giresun'a destek

Mardin’den gelen muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarından oluşan bir heyet Giresun’da sel faciası sonrası hayatlarını kaybeden ailelere taziye ziyaretinde bulundular.

Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı İsa Dal ve Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu(MTDF) Başkanı Şerif Öter Giresun’da yaşanan sel felaketi sonrası gördükleri manzara karşısında çok etkilendiklerini yaşanan mağduriyetin çok büyük olduğunu devletin de kısa sürede yaraların sarılmasında büyük emek çaba sarf ettiğine dikkat çekerek ziyaretin önemi vurguladılar.

MARDİN’DEN GİRESUN’A GELDİLER

Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı İsa Dal yaptığı açıklamada “Sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve şehit olan askerlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Acılar ortaktır gözyaşları aynıdır. Ziyaretlerimizle birlikte Bütün Mardin halkının taziyelerini ilettik. Bu çok anlamlı e değerli girişime destek veren başta Mardin valimiz Mahmut Demirtaş ve Artuklu Belediye başkanımız Abdülkadir Tutaşı’nın bu olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Bizleri Giresun’da ağırlayan kıymetli Giresun Muhtarlar Derneği başkanımız Ertuğrul Oksal ve bütün çalışma arkadaşlarına da çok teşekkür ederiz” dedi.

BAKAN SOYLU’YA TEŞEKKÜR 

Kardeşlik projeleri ve gönül köprüsü projeleri kapsamında Giresun ve Trabzon’a ziyaretlerde bulunduklarını dile getiren Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı İsa Dal “Gecesini-gündüzüne katarak hem terörle mücadele konusunda hem de kardeşlik projelerinin sürdürülmesinde çok büyük emekleri olan sayın İç İşleri Bakanımız Süleyman Soylu’ da teşekkür ediyoruz. Biz kendisinden razıyız. Mardinli muhtarlar olarak kapısını gönlünü her zaman bizlere açmış bizleri her zaman ciddiye almıştır” şeklinde konuştu.

Dal Trabzon’da kendilerini ağırlayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na da teşekkür ederek “Sayın başkanımıza da teşekkür ediyor kendisini en kısa zamanda Mardin’de ağırlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Mardin'den Giresun'a destek

Mardin'den Giresun'a destek

Mardin'den Giresun'a destek

Mardin'den Giresun'a destek

Mardin'den Giresun'a destek
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler