Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklaması!

Ankara Büyükşehir belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklaması.

Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklaması!

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın "Sayın Mansur Yavaş'ı göreve çağırıyoruz" çağrısıyla adı muhalefetin en güçlü Cumhurbaşkanı aday adayı olarak geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan adaylık açıklaması geldi.

Cumhurbaşkanı adaylığı için adı geçen ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın 'aday ol' çağrısıyla günlerdir konuşulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi.

Görüşme sonrasında bir açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için "Ben bu tür şeylere yorum yapmıyorum. Bir belediye başkanı sadece görevini yapmalı. Ben kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum, görevimin başındayım." dedi.

 NE OLMUŞTU?

İYİ Parti’den istifa ederek Zafer Partisi’ni kuran Ümit Özdağ, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Mansur Yavaş’ın adaylığını desteklediklerini belirterek açıklama yapmıştı. Bu açıklamanın öncesinde ve sonrasında Yavaş kanadından cumhurbaşkanlığı adaylığı iddiaları reddedilmiş ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin getirdiği görevlerin yerine getirilmeye devam edeceği ifade edilmişti.

Selahattin Demirtaş’tan Mansur Yavaş açıklaması! Kürtler oy verir mi?
Millet İttifakı üyesi liderlerini dönem dönem ziyaret eden Mansur Yavaş, son olarak 13 Ocak tarihinde İYİ Parti lideri Meral Akşener’i ziyaret etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler