Karadenizli sanatçı Davut Güloğlu seçmenle tartıştı! Elindeki mikrofonu fırlattı

Düzce Belediye Başkan Adayı olan Davut Güloğlu, seçmenle tartışma yaşadı.

Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) Düzce Belediye Başkan adayı olan Davut Güloğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldiği sırada bir tartışma yaşandı ve bu tartışma mikrofonun fırlatılmasıyla tırmanarak vatandaşlar arasında gerilim yarattı. Ancak kahvehanede bulunan diğer kişilerin araya girmesiyle tartışma sonlandırıldı.

Güloğlu, Çay Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Düzce'deki yerel medya mensupları tarafından kendisine yönelik tehditler aldığını dile getirdi. Bu tehditlerin ciddiyetinden bahseden Güloğlu, "Düzce'de büyük bir baskı altındayız ve bunun farkında olmalısınız. Kendi evime bile 20 polis gelip ardından geri çekildi. Emniyet Müdürümüzle görüştük ve özür dilediler. Afişlerimizi asmaya çalışıyoruz, fakat sürekli olarak sökülüyorlar. Medya mensupları bizi tehdit ediyorlar. 'Eğer para vermezseniz, sizi alt ederiz, bakarsınız' diye tehdit ediyorlar. Bu durumu her yerde dile getiriyorum ve bu tehditlerin ciddiyetini vurgulamak istiyorum" şeklinde konuştu.

Tartışmanın başlamasının ardından kahvehanede bulunan bir vatandaş, Güloğlu'na "Bu gazetecileri kimlerin tehdit ettiğini açıklasın da bilelim" dedi. Güloğlu'nun bu sözlere verdiği yanıt ise "Seni buraya kimler gönderdi, onu açıkla" şeklinde oldu. Vatandaş ise "Benim satın alınacak biri değilim" cevabını verdi. Güloğlu, bu karşılığın ardından mikrofonu fırlatarak vatandaşın üzerine yürüdü. Ancak kahvehanede bulunan diğer kişilerin araya girmesiyle taraflar sakinleştirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler