İstanbul'da minibüs şoförü tartıştığı sürücüye bıçak çekti! Kadına tekme attı

İstanbul'da hatlı minibüs şoförü ile servis minibüsü şoförü arasında tartışma çıktı.

İstanbul'da minibüs şoförü tartıştığı sürücüye bıçak çekti! Kadına tekme attı

İstanbul'da hatlı minibüs şoförü ile servis minibüsü şoförü arasında çıkan tartışmada, sürücülerden biri eline aldığı bıçak ile diğer sürücünün yanına gitti.

Bıçaklı şahıs kendisini engellemeye çalışan bir kadına da tekme attı. Yol ortasındaki dehşet anları yolcuların cep telefonu kamerası tarafından kayda geçti.

MİNİBÜSTEN BIÇAKLA İNDİ
Pendik'te saat 15.00 sıralarında yaşanan olayda, iddiaya göre hatlı minibüs şoförü ile servis minibüsü şoförü arasında trafik nedeniyle tartışma yaşandı. Yol ortasında aracını durduran minibüsçü elindeki bıçakla aracından indi. Tartıştığı şoförün yanına giden minibüsçü, elindeki bıçakla tehditler savurdu.

Minibüs şoförü tartıştığı sürücüye bıçak çekti, sakinleştirmeye çalışan kadına tekme attı

KADINA TEKME ATTI
Servisçi, sakinliğini koruyarak araçtan inmedi. O sırada öfkeden deliye dönen adamı bir kadının sakinleştirmeye çalıştığı görüldü. Ancak bıçaklı şüpheli, kadına tekme atarak saldırdı. Tartışma anında minibüste bulunan yolcular ise büyük panik ve korku yaşadı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler