İçişleri Bakanlığı açıkladı! 5 terörist etkisiz

İçişleri Bakanlığı, Şırnak'ta düzenlenen operasyonlarda 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanlığı açıkladı! 5 terörist etkisiz

Şırnak Bestler Dereler Bölgesi'nde 3 jandarma personeli şehit olmuştu. Bugün bölgede düzenlenen operasyonda 5 terörist öldürüldü.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı ve Şırnak İl Jandarma Komutanlığı sevk ve idaresinde, Bestler Dereler bölgesinde, J-SİHA, Atak Taarruz Helikopterleri ile Hava Kuvvetleri Komutanlığı desteğinde, JÖH, Jandarma Komando ve Güvenlik Korucularının katılımıyla 15 Mayıs 2023 tarihinde başlatılan geniş çaplı operasyonda toplam 5 terörist etkisiz hale getirildi" denildi.

İçişleri Bakanlığı açıkladı! 5 terörist etkisiz

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Operasyon kapsamında 15 ve 16 Mayıs 2023 tarihlerinde yaşanan çatışmalarda, 3 PKK/KCK bölücü terör örgütü mensubu silahları ile birlikte etkisiz hale getirilirken, operasyonun devamında 17 Mayıs 2023 tarihinde bir grup terörist ile yeniden saplanan sıcak temas sonrası yaşanan çatışmada 2 terörist daha silahı ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir."

Operasyon kapsamında şu ana kadar toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 5 oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler