İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçimlerin ardından mazbatasını aldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, mazbatasını aldı.

İmamoğlu mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Bu mazbata 16 milyonundur. Mazbata şehrimize hayırlı olsun ve elbette ki Allah beni mahcup etmesin" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, mazbatasını almasının ardından İstanbul Adalet Sarayı önünde vatandaşlara seslendi. İmamoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bu süreci destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Başta sevgili eşime, çocuklarıma, anneme, babama, kardeşlerime ve yakınlarıma teşekkür ediyorum. Başta eşim ve çocuklarım en fazla ayrı kaldığımız sürecin en zorunu yaşayan onlar oldular.

Allah sağlık sıhhat verir önümüzdeki 5 yılda çok değerli bir süreci yaşıyor olacağız. Yeni dönemde en önemli şey 16 milyon insanımızı eşit görerek, halkın parasını halkın çıkarı için kullanarak, bu şehrin çocukları hayata hazırlanabilsinler diye, gençlerimiz gençliklerini doya doya yaşasın diye çok çalışacağımı hepinizin huzurunda söz veriyorum."

Kaynak:Habertürk

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler