Çorum'daki feci kaza anne ve kızını hayattan kopardı

Çorum- İskilip karayolunda otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında anne ve kızı hayatını kaybetti.

Çorum'daki feci kaza anne ve kızını hayattan kopardı

Çorum-İskilip karayolunda bir otomobil ile ticari aracın çarpışmasıyla meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan anne ve kızı ise hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan diğer kişiler ise hastaneye kaldırıldı.

İskilip istikametinde seyir halinde olan Nazlı Baskın idaresindeki otomobil ile Ahmet Altunaya yönetimindeki ticari araç Kızılırmak Köprüsü üzerinde kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü ve kızları Eylül ile Elif Baskın, ticari araç sürücüsü ve yanında bulunan İsmail Başar yaralandı.

Çorum'daki feci kaza anne ve kızını hayattan kopardı

HASTANEDE CAN VERDİLER
Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve İskilip Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından araçlardan çıkarıldı.

Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İskilip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Nazlı Baskın ve kızı Eylül Baskın hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çorum'daki feci kaza anne ve kızını hayattan kopardı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler