Böylesi ilk kez yaşandı! "Cin çarptı" şikayeti ile sağlık ocağına başvurdular!

Elazığ'da bir vatandaş cin çarptı şikayeti ile sağlık ocağına başvurdu.

Böylesi ilk kez yaşandı! "Cin çarptı" şikayeti ile sağlık ocağına başvurdular!

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde dün yaşanan ilginç olay, bölge sakinlerini ve yetkilileri şaşkına çevirdi. İddiaya göre, "Bizi cin çarptı" diyen üç kişi, aniden Sivrice Toplum Sağlığı Merkezi'ne başvurdu. Sürekli zıplayan ve kontrolsüz hareketler sergileyen bu kişiler, sağlık personeli tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Olayın duyulması üzerine, merkeze üç ambulans ile polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ayrıca, duruma müdahale etmesi için bir hoca çağrıldı. Hocanın okuduğu dualar sonrası kendilerini daha iyi hissettiklerini belirten şahıslar, Elazığ’daki hastanelere nakil teklifini reddederek sağlık merkezinden ayrıldı.

Bu sıra dışı olay karşısında olay yerine gelen ekiplerin şaşkınlıkları yüzlerinden okunurken, Sivrice Toplum Sağlığı Merkezi çalışanları ve ilçe halkı arasında konu uzun süre konuşulacağa benziyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler