Balıkesir Sındırgı’da umut sürüyor! Kurtarma sayısı artıyor
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 6,1 büyüklüğündeki depremde yıkılan binadan bir kişi daha sağ çıkarıldı.
Yayınlanma:
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki depremde yıkılan 3 katlı bir binadan 1 vatandaşın sağ olarak kurtarıldığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, binada mahsur kalan bir başka vatandaş için arama-kurtarma çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğini belirtti.
Ekiplerin bölgedeki çalışmaları aralıksız sürerken, gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılacağı ifade edildi. Depremin ardından ilçede hasar tespit ve güvenlik önlemleri de hızla uygulanıyor.
Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Şehirler