Antalya'da kamyon şarampole yuvarlandı! 2 yaralı var

Antalya'da kamyonun şarampole yuvarlandığı kazada 2 kişi yaralandı.

Antalya'da kamyon şarampole yuvarlandı! 2 yaralı var

Antalya'nın Kumluca ilçesinde üzerinde iş makinesi bulunan kamyonun şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında kamyon şoförü ve yolcu olarak bulunan 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza; Yeni Konya-Antalya D-687 kara yolunda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Konya istikametinden Antalya istikametine seyir halindeki Ahmet A.'nın kullandığı iş makinesi taşıyan 06 BIR *** plakalı kamyon, Beydiğin Mahallesi'ne geldiğinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Kamyon ve iş makinesinin parçalara ayrılarak etrafa saçıldığı kazada yaralanan kamyon sürücüsü Ahmet A. ve kamyonda yolcu olarak bulunan İbrahim B., 112 Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla Serik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hayati tehlikelerinin bulunduğu belirlenen yaralılar, Serik Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Antalya’ya sevk edildi.

antalya-kaza.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler