Ankara'da İstinat Duvarı Çöktü: İşçi Hayatını Kaybetti, Aile Acı İçinde

Ankara Çankaya'da yıkım sırasında istinat duvarı çökerek 18 yaşındaki işçi Rasim Yılmaz'ın ölümüne neden oldu. Annesi ve kız kardeşi olay yerinde fenalaştı. Acı olayın detayları araştırılıyor.

Ankara'da İstinat Duvarı Çöktü: İşçi Hayatını Kaybetti, Aile Acı İçinde

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, GMK Bulvarı üzerinde yıkımı devam eden bir binanın molozlarını kaldırma çalışmaları sırasında feci bir kaza meydana geldi. Kepçe ile yapılan müdahale sonucunda istinat duvarı çöktü ve 18 yaşındaki işçi Rasim Yılmaz enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından bölgeye hızla sevk edilen Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye K9 arama kurtarma, AFAD arama kurtarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri, acil bir şekilde çalışmalarını başlattılar. Ancak, yapılan tüm çabalara rağmen Rasim Yılmaz'ın cansız bedenine ancak yaklaşık 2 saatlik bir sürenin ardından ulaşılabildi.

Bu acı haberi alan Rasim Yılmaz'ın annesi ve kız kardeşleri ise olay yerine gelerek derin bir üzüntü yaşadılar. Cesedin çıkarılması sırasında, ailenin acısı o kadar büyüktü ki annesi ve kız kardeşleri fenalık geçirdi.

Yaşanan bu elim olay, Ankara'da derin bir üzüntü ve endişe yarattı. Yetkililer, olayın ayrıntılı bir şekilde araştırılması için gerekli adımların atılacağını belirttiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler