Adana'da sokak köpeklerinin kovaladığı genç kıza araç çarptı!

Adana'da sokak köpeklerinden kaçan kıza araç çarptı. Ağır yaralanan genç kız hastaneye kaldırıldı.

Adana'da sokak köpeklerinin kovaladığı genç kız otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.

KAMYONETİN ALTINDA KALMAKTAN SON ANDA KURTULDU
Çukurova ilçesi Belediyeevleri Mahallesinde bugün sabah saatlerinde yolda yürüyen Sümeyye Tek, isimli genç kıza iddiaya göre bir anda sokak köpekleri saldırdı. Korkan genç kız ise yola doğru koştu. Kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtulan, kaçarken de ayakkabısı çıkan genç kıza A.B yönetimindeki otomobil çarptı.

HASTANEYE KALDIRILDI
Genç kız, çarpmanın etkisiyle havaya sıçrayıp asfalt zemine düşerek ağır yaralandı. Yaralı kızın yardımına etraftaki vatandaşlar koştu.

Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Genç kız hastaneye kaldırılırken sürücü gözaltına alındı. Adana'da bayramın 3. günü de 4 yaşındaki bir kız çocuğu köpek ısırması sonucu yaralanmıştı.

Adana'da sokak köpeklerinin kovaladığı genç kıza araç çarptı!

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler