YSK'dan onay çıktı! AK Parti'nin aday listesi Resmi Gazete'de yayımlanacak

Seçime 30 gün kala, 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için aday listeleri son hallerini almış durumda. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından kontrol edilen listeler, eksiksiz ve hatasız ise onaylanarak Resmi Gazete'de yayınlanacak. 

YSK'dan onay çıktı! AK Parti'nin aday listesi Resmi Gazete'de yayımlanacak

AK Parti'nin Yüksek Seçim Kurulu Genel Merkez Temsilcisi Recep Özel, 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için YSK'nın inceleme yaptığını ve inceleme sonucunda 81 ilde eksiklik olmadığının tespit edildiğini söyledi.

"HAYIRLI OLSUN" 
10 Nisan'da aday listesini teslim eden AK Parti YSK'dan onay aldı. YSK'dan alınan bilgiyi, "Hayırlı olsun" diyerek sosyal medya hesabindan paylaşan AK Parti Genel Merkez Temsilcisi Recep Özel, AK Parti aday listesinin YSK tarafından incelendiğini, 81 il ve 87 seçim çevresinin tamamında eksik saptanmadığını belirterek, listenin Resmi Gazete'de yayımlanacağını duyurdu.

Özer, "28.Dönem Milletvekili Seçimleri için Partimiz Aday Listeleri üzerine YSK’da yapılan inceleme sonucunda 81 İl ve 87 Seçim çevresinin tamamında bir eksiklik olmadığı tespit edilmiş ve onayımızla Resmî Gazetede geçici aday listesinin yayımlanmasına karar verilmiştir.Hayırlı olsun" dedi.  

Öte yandan AK Parti'de listeler 3 dönem kuralına göre belirlenirken, 27. Dönem'de görev alan milletvekillerinin yüzde 65'i değişti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Seçim