Türkiye Muharip Gaziler Derneği’nden CHP Trabzon’a ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Trabzon şubesi yönetimi, CHP Trabzon İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği’nden CHP Trabzon’a ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri CHP Trabzon İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

Şube Başkanı Seyyah Sağıroğlu Muharip gazilere ödenen Şeref Aylığının sosyal güvencesi olan ve olmayan şeklide bir ayrımla ödendiğini belirtti.

2022’de verilen kanun teklifinde Muharip gazilerin farklı miktarlardaki aylık ödemesi eşitsizliğini ortadan kaldırmak, ekonomik koşullar karşısında düşen alım gücü nedeniyle şeref aylığı miktarında ve sosyal haklarında da bir an önce artış yapılması önerilmiş ancak kabul edilmemişti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanının gazilere ödenen maaşların asgari ücret düzeyine çıkarılacağını ve aradaki farkların ortadan kalkacağını geçtiğimiz hafta açıkladığını vurguladı.

Şube Başkanı Seyyah Sağıroğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile sohbet eden başkan Demiröz "Gazilerimizin her daim yanında olmak bizler için vatan borcudur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Seçim