Trabzon'da pankart krizi! Sibel Suiçmez sert konuştu: "Misliyle karşılık veririz"

CHP Trabzon Milletvekili adayı Sibel Suiçmez, Zorlu Otel'de düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trabzon'da pankart krizi! Sibel Suiçmez sert konuştu: "Misliyle karşılık veririz"

Haber61 - Haber Servisi - Tamer Atasoy - CHP Trabzon Milletvekili adayı Sibel Suiçmez, Trabzon'da düzenlenen basın toplantısına katıldı.

İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın da katılım sağladığı basın toplantısında konuşan CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun açıklamalarına ve AK Parti'nin seçim çalışmalarına değindi.

Suiçmez, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

4 gün önce aday arkadaşlarımız ile temel atma töreni yaptık. Artık temel atma töreni yapması için Adil Bey'e gerek yok. Zahmet etmesinler dedik. Mizansen yaptık. Onlar dün daha da mizahsal halini sergilediler. İBB ile ilgili asılsız beyanlarda bulundu. Bu proje yatırım planı içerisinde yok. İhalesi yapılmamış, kamulaştırması da yok. 

“CİDDİ OLMAYA DAVET EDİYORUZ”
Sayın bakan buradan aday. Beklentimiz iddialarımızın doğru olup olmadığına dair konuşmasıdır. Bütçesi şu kadardır, ihalesi şu tarihte şu şirkete verilmiştir desin. Kamulaştırma kararlarını açılasın. İlimizle ilgili cevaplar versin. Ciddi olmaya davet ediyoruz. Bakanken yapamadıklarını yapma taahhüdünde bulunuyor. Bu temel atma işi, temel fıkrasıdır. 

Trabzon'da pankart krizi! Sibel Suiçmez sert konuştu: "Misliyle karşılık veririz"

“SEÇİMLER BİR DEMOKRASİ ŞÖLENİDİR”
Dünden beri şehirdeki görsel ve pankartlarımız indiriliyor. Tüm kamu kaynaklarını bireysel çıkarları için kullanıyorlar. Şiddetle kınıyoruz. Seçimler bir demokrasi şölenidir. Seçimler savaş alanları değildir. Seçimlerin adil olması esastır. Kamu kaynakları kullanılarak yapılan seçimler adil olmaktan uzak. Üst geçitlere önce pankart astılar şimdi karayollarının üst geçitlerine kendi pankartlarını astılar.

“MİSLİYLE KARŞILIK VERİRİZ”
Kendi bireysel paralarımızla yaptırdığımız bu pankartlarımızı indirmeye başlamışlar. Misliyle karşılık veririz. Demokrasi şölenini savaşa çevirmeye kimsenin hakkı yoktur. Yetkilileri göreve çağırırken AKP il yetkililerini bu konuda hassas davranmaya ve özür dilemeye davet ediyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Seçim