Oy sayımı devam ederken İYİ Parti’de sürpriz istifa!

2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde sona yaklaşılırken Millet İttifakı üyesi olan İYİ Parti’de flaş bir istifa haberi geldi.

Oy sayımı devam ederken İYİ Parti’de sürpriz istifa!

2023 seçimleri oy sayma işlemlerinde sona doğru gelinirken Millet İttifakı üyesi olan partilerden İYİ Parti’den istifa haberi geldi.

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkan Yardımcısı Özcan Kadıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Kadıoğlu, paylaşımında, Burdur'dan aday olmak istemediğini ancak Akşener tarafından yönlendirildiğini belirterek "Eğer Genel Başkanımız benim başlangıçta talep etmediğim kendisinin teklifi üzerine tamam dediğim bu süreçte bana şunu ifade edip seni Burdur'dan aday yapmaktan vazgeçtim o yüzden müracaat etme deseydi bunu normal karşılayabilirdim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Seçim