MHP Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Tellioğlu: "Trabzon çok daha fazla hizmet alacaktır"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHO) Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Tellioğlu, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimler için ziyaretlerine devam ediyor.

MHP Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Tellioğlu: "Trabzon çok daha fazla hizmet alacaktır"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı Yavuz Tellioğlu 14 Mayıs Genel Seçimi için ziyaretlerini sürdürüyor. Tellioğlu çalışmaları ile ilgili şunları söyledi: “Kutlu bir yola çıktık. 14 Mayıs’ta bir seçimden önce kader anını oylayacağız. MHP Trabzon'da inşallah birinci parti çıkacak. Biz tüm milletvekillerine talibiz. Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ı açık ara farkla Cumhurbaşkanı yapacağız.”

MHP Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Tellioğlu: "Trabzon çok daha fazla hizmet alacaktır"

“Önce ülkem ve milletim diyorsan çağrım sana Trabzon elbette olur, birlikte olur” anlayışı ile ekibimizle birlikte Trabzo’da İlçe ilçe, mahalle mahalle her tarafa, kurumlara, işyerlerine gitmeye be herkes ile kucaklaşmaya çalışıyoruz. MHP Türkiye’nin çimentosudur. MHP bu seçimlerde inşallah TBMM’de çok daha güçlü şekilde temsil edilecek ve Trabzon çok daha fazla yatırım ve hizmet alacaktır.

Tüm kademelerimizle çalışıyoruz. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolculukta Allah muvaffak eylesin.”

“Pandemi sonrası dünya genelindeki ekonomik sıkıntıların ülkemize yansımalarının ve ülkemizde meydana gelen deprem felaketlerinin yaralarının sarılması için, devlet millet elbirliği ile gayret sarf etmekteyiz. Tüm bunlar ile birlikte, Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü Türkiye’nin atağa kalkışına, geleceği kucaklayarak güçlü atılımlar yapmasına sahne olacaktır.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Seçim