Kemal Kılıçdaroğlu Trabzon'da en yüksek oyu hangi ilçelerden aldı?

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon'da en yüksek oy oranına hangi ilçelerde ulaştı? Detaylar haberimizde...

Kemal Kılıçdaroğlu Trabzon'da en yüksek oyu hangi ilçelerden aldı?

Türkiye'de olduğu gibi Trabzon'da da seçmenler 14 Mayıs seçimleri için sandığa gitti. Oy sayım işlemi tamamlandı. Peki, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Trabzon'da en yüksek oy oranına hangi ilçede ulaştı?

Kesin olmayan sonuçlara göre Kemal Kılıçdaroğlu Trabzon'da en yüksek oy oranına %49.16 ile Beşikdüzü'nde ulaştı. Beşikdüzü ilçesini %35.58 ile Tonya ve %34.83 ile Ortahisar takip etti.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Trabzon'da 18 ilçe arasında en yüksek oy aldığı 4. ilçe %30.96 ile Düzköy, 5. ilçe ise %27.28 ile Vakfıkebir oldu.

(Haber61 - Haber Servisi - Tamer Atasoy)

erdoğanın trabzonda en yüksek oy aldığı oranlar

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler