DEVA Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek ikna turlarında

DEVA Partisi Trabzon kurucu il başkanı Kubilay Çiçek'in seçimlerin ikinci turu nedeniyle bir liste oluşturduğu ifade ediliyor.

DEVA Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek ikna turlarında

DEVA Partisi Trabzon kurucu il başkanı Kubilay Çiçek, seçimlerin ikinci turu için bir liste oluşturduğu konuşuluyor.

DEVA Partisi Trabzon kurucu il başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanlığı Ortak SKM başkanlığını yürüten Kubilay Çiçek seçimlerin ikinci turu için farklı bir strateji belirlemiş. Seçim sonrası yakın çevresinde bir araştırma yapan Çiçek sandığa gitmeyen, küskün olan, Sinan Oğan'a oy veren veya Cumhur ittifakına destek olan kişilerle birebir görüşerek ikna turlarına başladığını öğrendik.

Güne listesinden grupları seçerek başlayan Çiçek'in bazı görüşmelerinin saatler aldığı 'Kılıçdaroğlu'na Oy Vereceğim' sözünü almadan oradan ayrılmadığı söyleniyor. Bugün Pelitli Mahallesinde ve Çukurçayır’da görüşmelerde bulunan Çiçek’in birer birer insanları ikna ederek tüm mesaisini bu işe ayırdığı belirtiliyor.

Gündüzleri ziyaretlerini sürdüren Kubilay Çiçek akşam saatlerinde kıraathane ve cafelerde hazırladığı listeden vatandaşlarla buluşarak onların seçimlerde aktif rol oynamasını sağlamaya çalışıyor. Millet ittifakı il başkanları ile de görüşmelerini sürdüren Çiçek buradaki çalışmalara da fikri desteğini sürdürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Seçim