Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi için oy verme işlemi sona erdi

Türkiye genelinde bugün yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için yapılan oylama işlemi sona erdi.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi için oy verme işlemi sona erdi

Bugün 08:00’de başlayan ve 17:00 ‘ye kadar süren Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy sayım işlemine geçildi.

AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkan veı Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ve adaylıktan çekildiğini açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin yarıştığı seçimlerde sonuçlar için nefesler tutuldu.

Seçim sonuçlarıyla ilgili ilk veriler gelmeye başladı. Saat 21:00'de sona erecek olan seçim yasaklarının ardından seçimle ilgili tüm ayrıntılar ve sonuçlar ‘Haber61 Seçim Ekranı’ndan anlık olarak yayınlanacak.

Haber61 - Haber Servisi - Mesut Misir

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler