Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Mayıs mesajı: Meclis'te oluşan tabloyu güçlendireceğimize inanıyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ikinci tur seçimleri öncesi Twitter hesabından paylaşım yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Mayıs mesajı: Meclis'te oluşan tabloyu güçlendireceğimize inanıyorum

323 milletvekiliyle Meclis'te çoğunluğun Cumhur İttifakı'na verildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimleri için sosyal medyadan vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimiz 14 Mayıs'ta, koltuk paylaşımı üzerine kurulu; kavgasız, gürültüsüz, hilesiz-hurdasız günleri geçmeyen koalisyon masasına onay vermemiştir. Meclis'te oluşan bu tabloyu daha da güçlendirerek 28 Mayıs'a taşıyacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Meclis'te çoğunluğu Cumhur İttifakı'nın aldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşın koalisyon masasına onay vermediğini kaydetti.

"MİLLETİMİZ KOALİSYON MASASINA ONAY VERMEDİ"
Meclis'teki güçlü tablonun 28 Mayıs'ta güçleneceğine inandığını belirten Erdoğan, paylaşımında şunları söyledi: "Milletimiz 14 Mayıs'ta, koltuk paylaşımı üzerine kurulu; kavgasız, gürültüsüz, hilesiz-hurdasız günleri geçmeyen koalisyon masasına onay vermemiştir. Ülkemizi 3 ayda, 5 ayda, 8 ayda bir hükûmetlerin değiştiği eski kaotik günlerine geri döndürme tekliflerini reddetmiştir. İktidara giden yolu millî irade yerine Kandil'de ve Pensilvanya'da arayanlara kırmızı kart göstermiştir. Ekonomisini Londra'daki tefecilere ve IMF komiserlerine teslim etmek isteyenlere "hadi oradan" demiştir. Yabancı dergi kapakları üzerinden kendisine parmak sallayan güçlere teslim olmayacağını böylece ilan etmiştir.

SEÇMENE 28 MAYIS MESAJI
Mecliste çoğunluğu 323 milletvekiliyle Cumhur İttifakı'na vermesi hem güvenin göstergesi hem de irade beyanıdır. 14 Mayıs'ta "İstikrar Sürsün, Türkiye Büyüsün" diyen tüm vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Meclis'te oluşan bu tabloyu daha da güçlendirerek 28 Mayıs'a taşıyacağımıza inanıyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Seçim