CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya: "Hikaye anlatıyorlar..."

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, AK Parti Milletvekili adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya: "Hikaye anlatıyorlar..."

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Ak Parti’nin anlattığı hikayelere artık kimsenin inanmadığını söyleyerek milletin iktidardan kurtulmak için şafak saydığını açıkladı. Kaya, “Millet bu iktidardan kurtulmak için şafak sayıyor. Bakan Trabzon’a gelmiş hala gözümüzün içine baka baka ‘demiryolu yapacağız, havalimanını büyüteceğiz’ diyor. 21 yıllık iktidarınızda neden yapmadınız? Ben olsam utanır konuşamam” dedi.

ÜLKENİN UMUDU OLDUK
Millet İttifakı’nın ülkenin umudu olduğunu söyleyen Kaya, “Milletin umudu olan büyük Millet İttifakı’n il ve ilçe başkanlarının desteğiyle çok büyük aile olduk. Ülkenin umudu olduk. Bu umudu iktidar yapmamız lazım. Bu toprakların bundan başka şansı yok. Toprakları verimli cennet ülkede insanlarımız sıkıntı yaşıyorsa, gençlerimiz işsizlik derdi yaşıyorsa bu kötü yönetim, liyakatsiz kadrolar sebebiyledir. Ne yapıp Millet İttifakı’nı iktidara getirip bu sıkıntılardan kurtulmamız lazım. Bu memleketi içine düştüğü bunalımdan çekip çıkarmak gibi tarihi sorumluluğumuz var.” dedi.

HİKAYE ANLATIYORLAR, KİMSE İNANMIYOR
Seferberlik halinin olduğunu kaydeden Kaya, “İlçeleri gezerken hangi siyasi parti görüşüne mensup olursa olsun gördüğümüz şu. Millet hazır. Millet bu iktidardan kurtulmak için şafak sayıyor. Bu süreç sadece aday arkadaşlarımızın, il, ilçe başkanlarımızın çalışarak sonuçlandıracağı bir süreç olmaktan çıkmıştır. Bu seferberlik halidir. Kimseye iftira atmıyoruz. Kimseye yalan söylemiyoruz. Ama bakıyorum 21 yıldır ülkeyi yöneten iktidar mensupları gittikleri yerde bizi karalamaya çalışıyorlar. Bir suçluluk telaşı içindeler. Hikaye anlatıyorlar, kimse inanmıyor.” diye konuştu.

VATANDAŞ NASIL ULAŞACAĞIZ SORUYOR
Kaya, “Biz bu şehirde doğduk, yaşıyoruz ve yaşamaya devam edeceğiz. İktidar partisi milletvekilleri adayları içinse vatandaş bunlara nasıl ulaşacağız diyor. Trabzon’da vekil seçilip daha sonra gidecekler. Sonra ulaş ulaşabilirsen.” şeklinde belirtti.

İNSAN AYNI VAATLERDEN UTANIR
Ak Parti’nin 1.sıra Milletvekili Adayı olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu’nun bakanken taahhüt ettiklerini neden yapmadığını soran Kaya, “Trabzon’a bir takım taahhütlerde bulunuyorlar. Sayın Bakan, bakanken bu şehre hangi hizmeti yapmış? Şimdi milletvekili olmaya aday olmuş. O bakanken ne istedi yapamamış ya da yapmak istememiş de şimdi milletvekili olunca yapmayı taahhüt ediyor. Demiryolundan bahsettiler. Allah’tan korkun. İnsan utanır. Bu şehrin insanlarına 21 yıldır yalan konuşuyorlar. Demiryolu geldi, demiryolu geliyor. İktidar partisi milletvekillerinden, belediye başkanlarına, başbakanından, cumhurbaşkanına yıllardır bu şehre demiryolu sözü veriyorlar. Demiryolumuz döşendi, projesi bitti, uçuyoruz. Parlamentoda komisyon üyesiyim. Ulaştırma Bakanlığı bütçe kitapçığına baktım. Orada 2053 yılında Erzincan-Trabzon demiryolu proje aşamasındaki hat olarak gözüküyor. Dalga geçmesinler şehirle yeter artık. Şimdi çıkmışlar bu iktidarın bakanı Trabzon’a gelmiş hala gözümüzün içine baka baka demiryolu, havalimanını büyüteceğiz diyor. 21 yıllık iktidarınızda neden yapmadınız? Ben olsam utanır konuşamam.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Seçim