CHP Trabzon Milletvekili adayı Sibel Suiçmez'den Gümüşhaneliler Vakfı'na ziyaret: "Kutuplaşmadan nemalanmaktalar"

CHP Trabzon Milletvekili Adayı Sibel Suiçmez, ziyaret ettiği Trabzon Gümüşhaneliler Vakfı'nda açıklamalarda bulundu.

CHP Trabzon Milletvekili adayı Sibel Suiçmez'den Gümüşhaneliler Vakfı'na ziyaret: "Kutuplaşmadan nemalanmaktalar"

Trabzon Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret eden CHP Trabzon Milletvekili Adayı Sibel Suiçmez ve İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün önemli açıklamalarda bulundu. Toplumun bölünerek kutuplaştırıldığını dile getiren Akgün, “Toplumun kutuplaşması Türkiye’ye zarar vermiştir. Ak Parti kutuplaşmadan beslenmektedir” derken Suiçmez, “Hedefimiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi denilen dünyada eşi benzeri olmayan, bir deli gömleği gibi ülkemize giydirilen gömleği çıkartmaktır.” dedi.

CHP Trabzon Milletvekili adayı Sibel Suiçmez'den Gümüşhaneliler Vakfı'na ziyaret Kutuplaşmadan nemalanmaktalar

HEDEFİMİZ DELİ GÖMLEĞİNİ ÇIKARTMAKTIR
Dernek Başkanı Hakan Özgün ve yönetimiyle bir araya gelen CHP Trabzon Milletvekili Adayı Sibel Suiçmez, “Bayrağı devralan Trabzon Gümüşhaneliler Derneği’nin yeni yönetimine başarılar diliyorum. Birçoğunuzla birlikte hemhal olduk. Biz hep biriz, hep birlikteyiz. Trabzon’da 25 aday adayı olarak yola çıktık. Ama 25 aday olarak alanlardayız. Millet İttifakı’mızın yönetici ve adaylarıyla birlikte tek hedefe kilitlendik. O hedef doğrultusunda hareket ediyoruz. Bu hedef kişisel olarak bizlerin milletvekili seçilmesi değil. Bu hedef cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi denilen dünyada eşi benzeri olmayan, bir deli gömleği gibi ülkemize giydirilen gömleği çıkartmaktır. Bu hedef Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olarak seçmiş olduğu Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı seçtirmek ve ittifakımızın diğer genel başkanlarını cumhurbaşkanı yardımcısı görevinde bulundurabilmek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Yavaş’ı ve hemşehrimiz, medari iftiharımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İmamoğlu’nu da cumhurbaşkanı yardımcısı olarak o görevde görebilmek. Tüm hedefimiz hükümeti bu sistemden kurtarıp güçlendirilmiş parlamenter sisteme geri dönebilmek için güçlü parlamenter sayısına erişebilmek.

CHP Trabzon Milletvekili adayı Sibel Suiçmez'den Gümüşhaneliler Vakfı'na ziyaret Kutuplaşmadan nemalanmaktalar

HER İKİ OMUZUMDA İKİ İLİN SORUMLULUĞU OLACAK
Kişisel hedefler, ikballer peşinde koşma zamanı değil. Hepimiz bu ülkeyi çocuklarımıza emanet edeceğiz. Çocuklarımızın bu ülkeden gitmek istemediği bir ülke bırakmak durumdayız. Bunu da ancak önümüzdeki seçimde doğru tercihler yaparak mümkün hale getiririz. Sizlerin en doğru seçimi yapacağınıza eminim. Milletvekili adayı yanı sıra sizlerin evladı, ablası olarak da talebim oylarınızı Cumhuriyet Halk Partisi’ne vermenizdir. Bizim arzumuz arkasında güçlü oy almış vekil olarak meclise göndermeniz. Bu görevi üzerinize alacağınızdan adım gibi eminim. Seçildiğimde sadece Trabzon milletvekili olarak hizmet vermeyeceğim. Kökümüz Gümüşhane ilinde. Bir Gümüşhane milletvekili olarak da kendimi kabul edeceğim. Her iki omuzumda bu iki ilin sorumluluğuyla hareket edeceğim. Kendimi sizlerin oylarına emanet ediyorum.” açıklamalarında bulundu.

CHP Trabzon Milletvekili adayı Sibel Suiçmez'den Gümüşhaneliler Vakfı'na ziyaret Kutuplaşmadan nemalanmaktalar

AK PARTİLİ OLMAYANLARIN ENSESİNDE BOZA PİŞİRİLİYOR
Toplumun bölünerek kutuplaştırıldığını dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ise “Bizleri böldüler. Ak Partili olan belediyelere her şey akıtılıyor. Teftiş yok. Ak Partili olamayanların ensesinde boza pişiriliyor. Öteki tarafta halkın üzerinde, sanayicisinin üzerinde aynısı yapıldı mı? Aslanlar gibi yapılıyor. Bundan Ak Partili olan da olmayan da rahatsız. Ortada bir arıza var. Toplumun bu şekilde bölünmesinin kime faydası var, kime zararı var. Türkiye Cumhuriyeti’ne büyük zararı var. Milleti kamplaştırarak beslenen siyasi partiye faydası var. Benim devlet anlayışıma sığmayan bu mesele Türkiye’nin en önemli  meselesidir. 

CHP Trabzon Milletvekili adayı Sibel Suiçmez'den Gümüşhaneliler Vakfı'na ziyaret Kutuplaşmadan nemalanmaktalar

İKTİDAR KUTUPLAŞMADAN NEMALANMAKTADIR
Bölünme, kutuplaştırma, yurt dışında devletin yalnızlığa itilmesi ve kavgalı devlet haline getirilmesi, yurtta sulh cihanda sulh ilkesinin dışına çıkılması Türkiye’nin dünyada tek başına kalmasına sebebiyet vermiştir. Toplumun kutuplaşması Türkiye’nin ekonomisinden, kültürüne, sanatından siyasetine hepsine zarar vermiştir. İktidar partisi bunun farkındadır. Ancak buradan beslendiği için bunu görmezden gelmektedir.” açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Seçim