CHP Ortahisar’da Haluk Batmaz adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Ortahisar’da başkan adayı belli oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Ortahisar ilçesi başkanlığında Haluk Batmaz adaylığını açıkladı.

Adaylığını açıklayan Haluk Batmaz 2 Eylül’de gerçekleşecek olan seçimde mevcut başkan Fatih Suat Oyman’ın rakibi olacak.

Haluk Batmaz açıklamalarında şu ifadeleri kullandı; “Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer, Cumhuriyet Halk Partisi'nin emektar ve cefakâr emekçileri, kadınları ve gençleri, değerli basın mensupları, hepinizi saygıyla selamlıyorum! Ben Haluk Batmaz1973 Trabzon doğumluyum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Sosyoloji bölümü lisans mezunuyum. 21 yıl Trabzon Belediyesi'nin değişik birimlerinde görevde bulunduktan sonra 2011 yılında çıkan Norm Kadro Kanunu ile Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildim. Burada da 10 yıl çalıştıktan sonra temmuz ayı itibari ile emekliye ayrıldım. Uzun yıllardan bu yana gönül verdiğim partimin 35dönem İl başkan yardımcılığı görevini yürüttüm. Meslek hayatım boyunca Belediye-İş Sendikasında Şube Yöneticiliği, Sağlık-İş sendikasında iş yeri temsilciliği görevlerinde bulundum14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerde istenilen başarının alınamamasının sonucunda partili gençlerimiz, kadınlarımız, arkadaşlarımız ve büyüklerimiz ile yaptığımız istişareler doğrultusunda, bu seçimin seçmenimizde yarattığı duygusal kopuşu görerek, parti tabanında bir bütünleşmenin sağlanması ve partimizin tekrar Türkiye'nin umudu haline gelmesi, ancak bizlerin mücadelesi ile başarılacağı bilinciyle harekete geçtik. Solun oyu bu kadar, bu halk bize oy vermez diye senelerce bize öğretilmiş bir çaresizlik var ortada. Neden bu halk bize oy vermiyor? İnsanlar inananlar ve inanmayanlar diye ikiye ayrılmaz, ezenler ve ezilenler diye ikiye ayrılır. Bu yaklaşımdan hareketle toplumumuzun %95'ine hitap edecek sol-sosyal demokrat politikaları uyguladık yahut önerdik de halk bize oy mu vermedi? Kapitalizm sömürüyü, emperyalizm işgali mi bıraktı? Fındık üreticisi fındığını 150 TL'ye mi satıyor? Çay üreticisi çayını 30 TL'ye mi satıyor? Asgari ücretli Antalya'da mi tatil yapıyor? Öğretmen, hemşire, memur ve emekli aldığı maaşla villada mı yaşıyor ki bu halk bize oy vermesin. Paradigmanın değişmesi lazım. Partimizin gençleşmesi lazım. İşte tam da bu yüzden; Kökleri Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyetine dayanan, Kuva-yi Milliye ruhu ile kurulmuş, bu memleketin taşında toprağında temelinde ayak izi ve alın teri olan kurucu genel başkanımız ve ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Benim iki büyük eserimden biri" diye tabir ettiği, Türkiye'nin onurlu geçmişi, aydınlık geleceği ve Türkiye Cumhuriyeti'nin teminatı olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin, Ortahisar İlçe Başkanlığı'na aday olduğumu, sizlerin huzurunda değerli kamuoyu ile paylaşmak istiyorum! Başka bir hikâye yazmamız lazım.

CHP Ortahisar’da Haluk Batmaz adaylığını açıklandı

Yazmak istediğimiz hikâyede yıllarca partimize zarar veren kısır çekişmeler yok, onun adamı bunun adamı yok, küçük olsun bizim olsun anlayışı da yok! Kimseyi ötekileştirmeden, üyelerin de söz sahibi olacağı, çoğulcu, tam katılımcı demokrasi anlayışı var.

Partinin tüm dinamiklerini harekete geçirerek, ilk hedefimiz olan Ortahisar Belediyesi'nde tekrar Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dalgalandırmak var.

21 ilden büyük bir nüfusa sahip olan Ortahisar İlçemizden başlayarak iktidara gelmek için başlatacağımız değişim rüzgarımız var.

İktidara gelmek için değişim rüzgarının Ankara'dan esmesini bekleyen arkadaşlara sesleniyorum:

Biz o rüzgârı Karlığın, Samaruksanın, Mudenin tepelerinden estireceğiz!

Estirdiğimiz bu rüzgâr Beştepe'ye ulaşana kadar hiç durmadan çalışacağımıza sizlerin huzurunda söz veriyorum!

Adaylık düşüncemi paylaştığım ilk günden bugüne kadar bana destek olan tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca hiçbir beklenti içinde olmadan sadece partimiz, Cumhuriyet Halk Partisi'nin çıkarını düşünerek, bizi destekleme kararı alan Erkan Kurt arkadaşımıza da Şükranlarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, dördüncüsü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar İlçe Kongremizin ilçemize ilimize ve tüm Türkiye'ye örnek teşkil etmesini diliyor, Hepinize saygılarımı sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Seçim