Başkan Murat Zorluoğlu: "Trabzon Cumhurbaşkanımıza güçlü bir destek verdi"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Başkan Murat Zorluoğlu: "Trabzon Cumhurbaşkanımıza güçlü bir destek verdi"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri sonrası Haber61'e özel açıklamalarda bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

Demokratik bir seçim oldu. Bütün milletimi tebrik ederim Sorunsuz ve demokratik bir ortamda seçim oldu. Uzun bir kampanma dönemi oldu. Milletimiz tercihini net şekilde ortaya koydu. Hiç şüpheye bırakmadan yeniden Cumhurbaşkanımızı seçtiler. Oylarımızı Trabzon'da 4 puana artırdık. Buradan güçlü destek vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnsanlar mutluluğu yaşamak için alanlara geldiler. Biz de vatandaşlarımızın mutluluğuna ortak olacağız.

Elbette daha az çalışacağımız anlamına gelmez sonuçlar. 2024'teki yerel seçimlerde hem il hem de ilçelerde çok iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz.

Biz etkinliklere önem veren bir belediyeyiz. Yaz boyunca çok daha önemli sanatçıların geleceği güzel konserler olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler