Bakan Adil Karaismailoğlu oyunu kullandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için oyunu kullandırdı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için oy verme işlemini gerçekleştirdi.

Adil Karaismailoğlu ve eşi, Beşirli Borsa İstanbul Ortaokulu'nda oyunu kullandı.

Oy verme işleminin ardından açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu şöyle konuştu;

"Memleketimiz için, ülkemiz için hayırlı olur inşallah. Bu kadar çalıştık, çabaladık. Vatandaşımıza anlattık. Bugün artık söz millette. İnşallah iyi bir sonuç çıkacak. İnşallah bundan sonra işimize bakarak memleketimizin, ülkemizin gelişmesi yönünde önemli çalışmalar yapacağız. Bugüne kadar yaptığımız gibi. İyi olacak inşallah"

"Sabah biraz daha sakindi herhalde ama şimdi biraz daha yoğunlaştı. Oy verme süresi de çok kısa olduğu için fazla yoğunluk da yaşanmıyor. İnşallah katılım ilk turdaki gibi yüksek olur. Çünkü yüksek olunca demokrasiye de nasıl sahip çıktığımızı gösteren dünyanın en iyi örneklerinden bir tanesi katılım oranının yüksek olması. İnşallah yüksek olacaktır katılım oranı."

karaismailoglu-oyunu-kullandi-1.jpg

karaismailoglu-oyunu-kullandi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler