Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi oyunu kullandı

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi , Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için oyunu kullandı

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi oyunu kullandı

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, oy kullanma saatinin başlamasıyla birlikte oyunu Hürriyet Mahallesinde 1031 Nolu sandıkta kullandı.

ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN
Seçimlerin tüm ülke için hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Çebi , "Oyumu kullandım. Kendimi çok mutlu hissediyorum. Çünkü ülkemin yönetimiyle ilgili irademi beyan ettim. İnşallah ülkemiz için hayırlısı olsun. Herkesi oy kullanmaya davet ediyorum. İradeniz buraya yansısın ki siz de yarın gelecekte tercih ettiğiniz bir yönetimin görev almasına katkıda bulunmuş olursunuz. Ülkemiz dünyanın en güzel ülkesi ve inşallah güzel günlere birlik, beraberlik içinde gideceğiz. Demokrasinin en güzel yanı böyle düğün gibi seçim yapmak. Türkiye yüzyılında inşallah, ülkemiz daha güzel yarınlara yürüyecek.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi oyunu kullandı

Türkiye’deki bugün ki Cumhurbaşkanlığı seçimi sadece Türkiye’nin gözünün kulağının olduğu bir seçim olmadığını da belirterek, tüm dünya mazlumlarının gözü bu seçimde. Umudu Recep Tayyip Erdoğan olan tüm dünya mazlumları seçim sonuçlarına odaklanmış durumda dedi. Vatandaşların istikrardan yana oy kullanacağını umduğunu belirterek, oy verme işleminin de sağlık ve güven içinde gerçekleşmesini umduğunu ifade etti.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi oyunu kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler