AK Parti Ortahisar SKM açıldı! "Karşımızdakiler bol keseden atıyor"

AK Parti Ortahisar SKM açıldı! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu: “Karşımızdakiler bol keseden atıyor, ipe sapa gelmez her şeyi vaat ediyor” dedi.

AK Parti Ortahisar SKM açıldı! "Karşımızdakiler bol keseden atıyor"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, büyük hedefleri olduğunu, bu hedefler doğrultusunda koşmaya devam edeceklerini belirterek, “Karşımızdakiler konuşuyorlar. Bir tane adayları var, bol keseden atıyorlar. Biz bunları çok iyi biliyoruz. Bunlar ipe sapa gelmez her şeyi vaat ederler ama ondan sonra millete sırtını çevirirler” dedi.

AK Parti Ortahisar SKM açıldı! "Karşımızdakiler bol keseden atıyor"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Ortahisar Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldı, partiye yeni katılan üyelere rozetlerini taktı. Törende konuşan Karaismailoğlu, çok önemli günlerin arifesinde olduklarını belirtti. Karaismailoğlu, “Adeta bir dönüm noktasındayız. 14 Mayıs çok büyük bir fırsat. Ya Türkiye dünyanın gelişmiş lider ülkesi olacak ya 30 yıl önceki kaos dönemine dönecek. Bir seçim yapacak milletimiz. Ya teröristlerin desteklediği ittifak kazanacak ya da teröristlerle mücadele eden Recep Tayyip Erdoğan kazanacak. Trabzonlunun lideri belli. Teröristlerle mücadele eden dünyanın lider ülkesi yapma hedefiyle 21 yıldır milletinin gönlünde taht kuran Recep Tayyip Erdoğan’ı seçecek. Türkiye’de 21 yıldır eser ve hizmet fırtınası estiriyoruz. Ne için estiriyoruz? Milletimiz için, geleceğimiz, çocuklarımız için, ülkemizin daha güçlü devlet olması için. Çok iş yapıldı. Daha da yapılacak. Hedeflerimiz büyük” diye konuştu.

YILLARCA TERÖRLE MÜCADELE ETTİK

Türkiye’nin önündeki 50 yılı planlayan ülke haline geldiğini aktaran Karaismailoğlu, bunun kolay olmadığını, çok bedeller ödendiğini söyledi. Yıllarca terörle mücadele edildiğini kaydeden Karaismailoğlu, şöyle devam etti:

AK Parti Ortahisar SKM açıldı! "Karşımızdakiler bol keseden atıyor"

“Biz bugün yol, havaalanı, asfalt ve hastaneler konuşuyoruz ama bu ülkede huzur ve güven olmazsa bunların hiçbirini konuşamayız. Bunları kolay kazanmadık. Bunu da kolay vermeye hiç niyetimiz yok. Trabzonlu bunu verir mi? Tabii ki vermez. Trabzonlular vatanına milletine aşık insanlardır. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Bakın biz bugün projeden bahsediyoruz. Trabzon’u uçuracak projelerden bahsediyoruz ama bu 21 yıllık kazanmış olduğumuz güvenle bunu yapıyoruz. Karşımızda bir ittifak var. Türkiye düşmanlarının hepsi bir yerde birleşmiş. Ne için birleşmişler? Türkiye'yi karıştırmak için. Buna müsaade edecek mi Trabzonlu? Hep birlikte birlik olacağız, beraber olacağız. Bir kişi bile kırmaya lüksümüz yok. Trabzonluların sağcısı da solcusu da vatanına, milletine aşıktır. O yüzden vatan noktasında ortak noktamızda buluşacağız, birleşeceğiz. Bizim yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Biz öyle fazla konuşmayız, icraatlarımızı konuşur. Her gün açılış yapıyoruz, açılışlara yetişemiyoruz. Bunlar nasıl oldu? Artık milleti efendi gören hizmetkarlar var. O yüzden AK Parti kendini hizmetkar olarak milletine adamıştır.”

HEDEFLERİMİZ BÜYÜK

Hedeflerinin büyük olduğunu, hedefler doğrultusunda hep birlikte koşacaklarını vurgulayan Karaismailoğlu, “Koşmaya da devam edeceğiz. Tabi karşımızdakiler konuşuyorlar. Bir tane adayları var, bol keseden atıyorlar. Biz bunları çok iyi biliyoruz. Bunlar ipe sapa gelmez herşeyi vaat ederler ama ondan sonra millete sırtını çevirirler. En iyi bildiğimiz benim de çalıştığım İstanbul Büyükşehir Belediyesi… Seçim öncesi namus sözü verdiler namus sözü. Bir kişiyi işten atmayacaklardı. Tam 25 bin kişiyi işten attılar. Bunların sözü budur, işte hep namus sözü. Ulaşımı ucuzlatacağız, bedava yapacağız dediler. 2.65 liradan aldıkları toplu taşıma ücretini 9,90 liraya çıkardılar. Yapabilseydiler 15 TL yapacaklardı. Bunlar bu kadar vicdansız. Allah bunların eline kimseyi düşürmesin. Trabzon’dan vereceğiniz güçlü destekle daha fazla koşacağız. Trabzon Türkiye’nin parlayan yıldızıdır, daha da parlatacağız” ifadelerini kullandı.

Yarın Güney Çevre Yolu’nun temelini atacaklarına işaret eden Karaismailoğlu, “Biz icraat yapıyoruz. Gelsinler onlar da görsünler. Çevre yolunun temelini atacağız. Ya 14 Mayıs'tan sonra da hızlandırıp bitireceğiz ya da onu yarım bırakıp orada çürümesini bekleyeceksiniz. Bunun tercihini yapacağız” dedi.

MİLLETİMİZİ CHP’NİN İNSAFINA BIRAKMADIK

Buna örnek olarak Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü gösteren Bakan Karaismailoğlu, yerel seçimlerde yönetime gelen CHP’li belediyenin projeyi bitirmediğini, yarım bıraktığını anlattı. “Biz milletimizi CHP’nin insafına bırakmadık, devraldık ve bitirdik” diyen Karaismailoğlu, bunun CHP klasiği olduğunu, CHP’nin yolda bıraktığını ifade etti. Bunun sadece Adana’da yaşanmadığını Aydın ve İstanbul’da da benzer durumlarla karşılaştıklarını dile getiren Karaismailoğlu, “O yüzden 14 Mayıs çok büyük bir fırsattır ve büyük bir gündür. Büyük Türkiye dünyanın lider ülkesi Türkiye için oy vereceğiz. O yüzden Trabzon'dan sandıkları patlatmamız gerekiyor” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber61 - Haber Servisi - 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Seçim