Yolda içi değerli eşya dolu çanta bulan öğrenciden alkış alan hareket

Adapazarı'nda içi değerli eşyalarla dolu çantayı bulan öğrenci “helal olsun!” dedirtti.

Yolda içi değerli eşya dolu çanta bulan öğrenciden alkış alan hareket

Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Şehit Fatih Kemal Yarar Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi

Yasser Radhwan Hamid Alghafoor, Adapazarı çarşı merkezinde bulduğu içinde altın, para, kimlik kartı ve kredi kartlarının yer aldığı çantayı “Adapazarı/Budaklar Jandarma Karakolu” na teslim ederek karakoldaki herkesin takdirini kazandı.

Komutanlar Okulu Ziyaret Etti

Iraklı bir ailenin üç çocuğundan biri olan “Yasser Radhwan Hamid Alghafoor” u herkese örnek teşkil etmesi gereken davranışı için teşekkür etmek adına Adapazarı/Budaklar Jandarma Karakol Komutanı J. Asb. Kd. Bçvş. Soner Sarıkaya ve Asayiş Tim Komutanı J. Asb. Çvş. Pelin Sever, “Şehit Fatih Kemal Yarar Ortaokulu” nu ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında öğrenci ve ailesiyle ilgili Okul Müdürü Selahattin Topcu’ dan bilgi alan komutanlar, Adapazarı/Budaklar Jandarma Karakolu adına, aileye ihtiyaçları doğrultusunda yardım etmenin ve öğrencinin eğitim-öğretim sürecinin maddi ve manevi olarak takipçisi olacaklarının sözünü verdiler.

“Budaklar Jandarma Karakolu” na teşekkür ederiz

Yabancı uyruklu olan öğrencinin içinde bulunduğu şartlara uyum sağlamaya çalışırken değerleri yaşatma noktasında gösterdiği davranışın çok anlamlı olduğunu belirten Okul Müdürü Selahattin Topcu, Yasser Radhwan Hamid Alghafoor ‘ a “Helal olsun!” diyerek, öğrencinin elinden tutan ve ailenin yükünü paylaşan “Adapazarı/Budaklar Jandarma Karakolu” na teşekkürlerini dile getirdi.

Gururumuzsunuz!

Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş: Öğrencinin gösterdiği davranışın büyük bir erdem olduğunu, ailesinden ve öğretmenlerinden aldığı eğitimin hakkını en güzel şekliyle verdiğini, belirtti.

Bakırtaş, Yasser Radhwan Hamid Alghafoor’ a “Seninle gurur duyuyorum.” diyerek “Şehit Fatih Kemal Yarar Ortaokulu idari kadrosuna ve öğretmenlerine, öğrencinin duyarlılığına sessiz kalmayan, daha iyi bir gelecek adına çıkılan yolda eğitim seferberliğine verdiği destekle alkışlatan “Adapazarı/Budaklar Jandarma Karakolu” na, Soner Sarıkaya’ ya ve Pelin Sever’e teşekkür etti ve “Öğrencimizi, ailesini ve sizleri ne kadar alkışlasak azdır, değerlerimizin yaşanması ve yaşatılması adına gururumuz oldunuz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler