YıldızlıGüven'den yemek ziyafeti

Trabzon’da bir süre önce hizmete açılan YıldızlıGüven Hastanesi tarafından Trabzon’daki özel ve devlet hastanesi çalışanlarına ve yetkililerine bir yemek verildi.Hastanede düzenlenen yemeğe çeşitli hastanelerinin başhekimleri, başhekim yardımcıları, hasta

YıldızlıGüven'den yemek ziyafeti

Trabzon’da bir süre önce hizmete açılan YıldızlıGüven Hastanesi tarafından Trabzon’daki özel ve devlet hastanesi çalışanlarına ve yetkililerine bir yemek verildi.

Hastanede düzenlenen yemeğe çeşitli hastanelerinin başhekimleri, başhekim yardımcıları, hastane yöneticileri, Sağlık Müdürlüğü ve Aile Hekimliği Derneği’nden temsilcilerin yanı sıra Trabzon Özel YıldızlıGüven Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Güven, Genel Müdür ve Tıbbı Direktör Opr. Dr. Yusuf Aşık ile hastanede görevli doktorlar katıldı.

Özel YıldızlıGüven Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Yusuf Aşık yemekten önce, yemeğin güzel geçmesini dileyerek, davetlilere katılımlarından dolayı YıldızlıGüven Hastanesi olarak teşekkürlerini sundu. Özel YıldızlıGüven Hastanesi tarafından yemeğin amacının kaynaşma ve bir araya gelmenin yanı sıra, hastanenin kurulma aşamasından bu yana tecrübelerini paylaşan ve bilgili alış-verişinde bulundukları meslektaşlarına bir teşekkür yemeği sunmak olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık